Sök

april 15, 2019

5 kristaller att lägga i påskägget och varför

Kristaller

I år fyller vi våra påskägg med ”Soul Candy”, kristaller.  Ett påskägg som ger kärlek, guidning, lugn, trygghet eller starkare kärlek till sig själv. Det beror på vad du laddar ägget med. Här kommer fem kristaller som vi tycker passar perfekt i påskägget. 

 

Jordgubbskvartsen som sägs hjälpa att locka till sig sin ”soulmate”. En perfekt steg att ha med i väskan för att dra till dig sin soulmate. Det är också en lugn steg som påminner oss om att ta vara på dagen.

Den blåa bandagaten är en mjuk sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter också fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt. På så sätt är det en helande sten för relationer människor emellan då den hjälper oss att uppriktigt tala med och lyssna på varandra.

Fluoriten hjälper dig att se klart i olika situationer och tar bort stressiga tankar så att du hittar tillbaka till ditt flow i livet. Den runda formen gör att kristallens energi kan flöda åt alla håll. Den ger balans, lugn och en avslappnad energi runt sig. Perfekt att hålla i handen under meditation.

Rosenkvarts är en kärlekssten som hjälper dig att få och ge kärlek till personer i din omgivning och såklart till dig själv. Den hjälper till att balansera dina känslor och stärker din kärlek till dig själv. En självklarhet i påskägget!

Ett Yoni Ägg borde ju såklart ligga i ägget 🙂 används för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Om du använder ditt Yoni Ägg regelbundet kan det göra att din kvinnliga och sexuella energi ökar. Det stimulerar också musklerna i underlivet och stärker bäckenbottenmusklerna.

Spana in alla kristaller här!

Kommentera