7 kristaller under kudden för en magisk midsommar

Midsommarafton + Kristaller = Magi! Det är dags att uppdatera traditionen sju blommor under kudden med sju kristaller under kudden, en ny tradition som både kommer boosta dina drömmar och ditt välmående! Let the (midsummer) magic begin! 

Det finns massa olika historier på hur man trodde sig kunna använda midsommarnattens magi för att spå in i framtiden. Det kanske bästa exemplet på detta är den klassiska traditionen sju sorters blommor under kudden. Vi på Oh La Moon kände att det var dags att uppdatera den här traditionen till något ännu härligare som både kan förstärka dina drömmar under midsommarnatten men också boosta ditt välmående och göra dig redo att öppna upp och bjuda in sommarens energi. 

Midsommarafton är en milstolpe för att vi tagit oss halvvägs genom 2020 och det är god tid att stanna upp och reflektera. Gör en ritual denna midsommar och meditera tillsammans med vårt Magiska Midsommarkit för att checka in med dig själv och stäm av hur du mår och öppna upp både body, spirit and mind för att bjuda in allt den här sommaren har att erbjuda. 

Magisk Midsommar Kit ☾

Jordgubbskvarts - Vår find your soulmate kristall som garanterat kommer guida dig mot din partner i drömmen. Har du redan en partner? Oroa dig inte, den kan också ta fram känslor av tacksamhet och förstärka en relation.

Orange Kalcit - En energikristall som står för sex, passion och glädje. Så enligt det kommer den här kristallen väcka lusten i dig denna midsommar.

Rosenkvarts - Ingen midsommardröm är komplett utan kärlekskristallen Rosenkvarts, den här underbara stenen stärker både kärleken till andra och till dig själv.

Amazonit - Den magiska Amazoniten sägs ge oss tur och är en kristall som kan förstärka våra manifestationer, vad vill du ha mer av denna sommar? Programmera din Amazonit med det du drömmer om!

Karneol - En eldig kristall som står för kreativitet, stabilitet och styrka. Det sägs att Karneolen kan göra så våra drömmar känns mer levande, en perfekt kristall inför midsommarnatten med andra ord!

Rosa Kalcit - Den Rosa Kalciten är en Self Love-kristall som påminner oss om att vi förtjänar att känna kärlek till oss själva varje dag, precis som vi är.

Grön Kalcit - Vår "dream big crystal" som kommer guida dig mot dina drömmars mål (kanske din drömpartner eller din drömsommar?)

Såklart kan du använda dessa kristaller även efter midsommar, vi kommer bära med oss och jobba med det här kitet under hela sommaren för att få en magsik sommar!

Glöm inte att tagga oss i din magiska midsommar @ohlamoon.se