Allt du behöver veta om Tvillingens period

Den 20 maj går vi in i Tvillingens period som handlar mycket om kommunikation och att öppna upp för nya möjligheter och perspektiv. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om Tvillingens period för att ta vara på energierna till max!

Ungefär var trettionde dag går vi in i en ny period och varje period kommer med unika energier och egenskaper som påverkar oss alla. Tvillingens period handlar mycket om kommunikation och nu är det ultimat att lägga märke till hur du pratar om dig själv och vilka mantran du upprepar varje dag. 

"Your thoughts become you words, your words become your actions, your actions become your habits, your habits create your life." 

Hur du pratar med dig själv påverkar hela ditt mående och ditt liv, och under den här perioden är det dags att börja använda mantran som kan lyfta dig, hjälpa dig att tro på dig själv, älska dig själva och nå dina drömmar!

Kristaller för Tvillingens Period:

 Tvillingens Stjärnteckenkit är det perfekta kitet för dig som är Tvilling (född 21 maj - 21 juni) men passar också dig som vill boosta dig med Tvillingens energier och egenskaper!

★ Clear Quartz rensar ditt mind från tankar och ger dig klarhet i situationer. Den perfekta kristallen att använda under meditation!

Rökkvarts sägs kunna bryta negativa tankemönster som inte längre gynnar dig.

★ Golden Healer healar dina chakran och balanserar ditt mind body and spirit!

★ Agat är en grundande och skyddande kristall som är perfekt att ha i väskan eller fickan under den här perioden. Plocka fram den när du behöver lite extra grundning!

Krysokolla jobbar med ditt halschakra och hjälper dig att bryta tankemönster och mantran du säger till dig själv som hindrar dig från att nå dina drömmar.

To do under Tvillingens Period: 

Det här är perfekt att göra under Tvillingens period för att bli medveten om dina mantran och tankemönster - Vilka gynnar dig och vilka behöver du släppa taget om?

★ Börja med att lägga märke till vilka mantran du säger till dig själv varje dag. Är de negativa eller peppiga? Säger du kärleksfulla eller kritiska saker till dig själv? Ett negativt mantra kan tex vara "Det där är jag dålig på" och ett positivt mantra kan tex vara "Jag tror på mig själv". Skriv gärna ner alla dina mantran på ett papper så att du kommer ihåg dem.

★ När du har blivit medveten om alla dina mantran är det dags att släppa taget om de som inte längre gynnar dig! Ta fram papper och penna och skriv ner alla mantran som du inte längre vill ha kvar i ditt liv. När du är klar, elda upp pappret på ett säkert sätt och känn hur du släpper taget om dem. 

★ Dags att fylla på med nya mantran genom att göra en peppig mantra-lista! Ta fram papper och penna och skriv ner positiva mantran som kommer hjälpa dig att styra ditt liv i rätt riktning. Vad drömmer du om? Skriv mantran som kan hjälpa dig att uppfylla dem! Vill du stärka ditt självförtroende? Skriv peppiga mantran som kommer hjälpa dig att tro på dig själv! Fokusera på det du vill ha, och inte på det du inte vill ha!

★ Sätt upp din mantra-på ett ställe där du ser den ofta, tex på badrummet eller på kylskåpet, och börja varje morgon med att läsa din lista högt för dig själv. Detta kommer hjälpa dig att programmera om ditt mind och kom ihåg - Dina ord påverkar dina actions, och dina actions skapar hela ditt liv!

Let the magic begin! ★