Allt du behöver veta om Tvillingens period

Igår gick vi in i Tvillingens period (21 maj - 21 juni) som handlar mycket om kommunikation och att öppna upp vårt mind för nya möjligheter. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta för att göra det bästa utav den här perioden!

Ungefär var trettionde dag går vi in i en ny period och varje period kommer med unika energier och egenskaper. Tvillingens period handlar mycket om kommunikation och uppmanar oss att reflektera över hur vi kommunicerar med andra och oss själva. Hur vi pratar med oss själva påverkar hela vårt mående och våra liv, så därför vill vi uppmana dig att reflektera lite extra över hur du pratar med dig själv. Vissa tankesätt peppar oss medan andra istället kan blockera oss och det är dessa vi vill bli medvetna om för att kunna förändra dem och våra liv till det bättre.

★ Börja med att reflektera över dina egna tankemönster. Har du kanske något tankesätt eller mantra som du ofta använder? Skriv ner dem och hur de får dig att känna.

★ Vissa tankesätt och mantran kanske du kan fortsätta använda, men andra kan du behöva byta ut för att du ska kunna må bättre och uppgradera ditt liv till det bättre. 

★ Dags att släppa taget! Ta fram papper och penna och skriv ner alla gamla tankemönster som blockerar dig och som du vill släppa taget om. Skriv sedan ner vad du vill ersätta dina gamla tankemönster och mantran med. Hur vill du prata med dig själv?

Är du redo att öppna upp ditt mind för nya tankesätt och bjuda in förändring i ditt liv? Här är kristallerna vi kommer ha med oss under den här perioden för lite extra pepp.

 Tvillingens Stjärnteckenkit är det perfekta kitet för dig som är Tvilling (född 21 maj - 21 juni) men passar också dig som vill boosta dig med Tvillingens energier och egenskaper. 

TigerögaNär vi jobbar med att förändra våra tankesätt kommer vi samtidigt att öppna upp vårt mind för förändring och nya möjligheter. Tigerögat hjälper oss med just det och peppar oss att våga gå utanför vår comfort zone. 

Clear Quartz - Den hjälper dig att "clear away" negativitet och bjuder in positiva vibes i ditt liv. Clear Quartzen hjälper dig också att få klarhet bland dina tankar vilket ju passar perfekt nu när du ska jobba med att utveckla dina tankemönster. 

★ Celestin - Det här är kristallen som hjälper oss att bryta våra tankemönster. Den är känd för att lösa upp våra "tänk om.."-tankar och hjälper oss att våga tala och leva vår sanning. 

Let the magic begin!

2 comments

sBprutxq

WLvKHtqJRSgBVxy June 02, 2020

zVoZNnxeAd

GZQHCNLpBqDAEMoj June 02, 2020

Kommentera

All comments are moderated before being published