Allt om Fiskens period

Idag går vi in i Fiskens period (18 februari - 20 mars) som handlar om att vara i nuet, connecta inåt och att lära känna ditt true self. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om den här perioden för att ta vara på energierna till max!

Moon Friend, det är dags att stanna upp och vara i nuet! Det är när du tillåter dig själv att bara vara som du kommer höra din intuition och få den guidningen du letar efter. För att allt du behöver finns inom dig - Du behöver bra stanna upp och lyssna. Fiskens period uppmanar dig att leva mer i nuet, släppa tankar om det som har hänt och det som kommer hända och att göra mer av det som hjälper dig att vara närvarande i din kropp.

"Everything you need is already within you!"

Fiskens period handlar också om att lära känna ditt true self. Det kan kännas läskigt, men gör det med nyfikenhet och helt utan dömande! Skriv ner dina tankar och känslor för att förstå och lära känna dig själv på ett djupare plan. Know yourself, love yourself!

Kristaller för Fiskens period:

Fiskens Stjärnteckenkit är det ultimata kitet för dig som är född i Fiskens tecken, men passar också dig som vill ta vara på och boosta dig med Fiskens energier.

★ Ametist står för peace and harmony och hjälper dig att komma ner i varv och conneta med dig själv.

Hematit är en grundande kristall och hjälper dig att vara mer i nuet. 

Selenit för att få inner peace och rena din energi. Lägg den under sängen för att rena din energi under natten!

Blå Kalcit ger dig och din själ djup avslappning och är därför den ultimata kristallen att ha i sovrummet för att sova extra gott.

★ Ny Jade står för balans och hjälper dig att hitta inner balance och balans i ditt liv.

Regnbågsmånsten hjälper dig att leva mer i ett flow med Universum och att lita mer på din intuition och magkänsla.

To do under Fiskens period:

★ Börja varje dag med att checka in med dig själv innan du checkan in med omvärlden. Gör din morgonrutin innan du går in på sociala medier, vi lovar att det kommer boosta ditt välmående lite extra!

 Tillåt dig själv att bara vara i nuet, för att då kommer du höra din intuition och få guidning. Allt du behöver finns inom dig!

 Var helt närvarande i din kropp minst tio minuter varje dag, tex genom meditation, dans eller yoga.

Köp en anteckningsbok och skriv ner dina dina känslor och tankar (utan dömande) för att lära känna dig själv bättre.

Är du redo för Fiskens magiska energier? Klicka hem dina kristaller för Fiskens period idag och let the magic begin!