Fullmåne i Lejonet 28/1-2021

Happy Leo Full Moon! Nästa Fullmåne inträffar torsdagen den 28/1 i det eldiga och kärleksfulla Lejonets tecken. Den här fullmånen är det dags att våga känna alla dina känslor och släppa taget om det som hindrar dig från att vara ditt true self. Let the magic begin!   

Moon Friend, är du redo att acceptera dig själv och älska dig själv fullt ut? Det är exakt det som den här Fullmånen i Lejonet handlar om. Den här Fullmånen är här för att påminna oss om att älska och acceptera alla delar av oss själva och att vi ska fira den vi är och våga visa världen vårt true self. Den här Fullmånen kommer det därför vara extra kraftfullt att släppa taget om sånt som håller oss tillbaka från att vara vårt riktiga jag och skifta vår energi till att acceptera och älska oss själva för den vi egentligen är!

Kristaller som passar den här fullmånen 

Full Moon Ritual Kit är det optimala kitet att ha med vid sina fullmåneritualer. Det här kitet innehåller kristaller som passar fullmånens energier perfekt!

Orange Aventurin sägs kunna hjälpa oss få bort känslor som osäkerhet och kritiska tankar vi har om oss själva. Det är dags att göra ditt Soul Work och bli den bästa versionen av dig själv.

Rosa Rodokrosit är kristaller du ska ha med dig när du behöver ge dig själv lite extra kärlek. Våga lyssna på ditt hjärta, det vet exakt vad du behöver för att du ska må bra.

Rosa Kalcit påminner dig om att vara snäll mot dig själv och hjälper dig att älska och acceptera dig själv precis som du är. Kom ihåg att self love är grunden till allt!

★ Lepidolit med Rosa Turmalin är en heart healing crystal som är perfekt att ha med sig när man jobbar med sina känslor. Den sägs kunna hjälpa oss heala blockeringar kring vårt hjärtchakra och balansera våra känslor.

Rosa Selenit sägs kunna öppna upp ditt hjärta för kärlek, nya äventyr och gör dig mottaglig för allt magiskt som väntar dig i livet.

Cheklista för Fullmåne i Lejonet 

Eftersom den här fullmånen handlar om att connecta med sina känslor är det perfekt att göra en Self Love Ritual för att stärka kärleken till dig själv. I vår Self Love Ritual Box får du en färdigpackad ritual som innehåller en Rosa Kalcit, en Rosenkvarts, en Salviabunt och ett Ritualljus och en beskrivning på hur du gör din ritual.

Mantra - "I love and accept every part of myself"

Acceptera och våga möta alla dina känslor, även dem du inte känner dig stolt över. Genom att acceptera alla delar av oss själva stärker vi vår self love

Let go! Finns det känslor av osäkerhet, självkritik eller något annat du känner att du behöver släppa taget om för att stärka din self love och höja din vibration? Skriv upp det på ett papper och elda upp eller släng bort pappret and let it go!

Self Love is the key! När du älskar alla delar av dig själv kommer du kunna vara ditt true self och öppna upp för att våga drömma stor och leva din sanning

GÖR DIG REDO ATT SLÄPPA TAGET OM DET SOM HÅLLER DIG TILLBAKA FRÅN ATT ÄLSKA DITT TRUE SELF AND LET THE FULL MOON MAGIC BEGIN! ★