Nymåneritual för att maxa Tvillingens period ☾

På fredag är det äntligen dags för Nymåne och då är det den bästa tiden att sätta nya mål och intentioner. Den här nymånen i Tvillingens tecken handlar om kommunikation och att öppna upp sitt mind för nya möjligheter. I den här ritualen har vi samlat intentionerna och kristallerna du bör ha med dig för att maxa den kommande perioden, nu kör vi!

Nymåneritual för Tvillingens Period i fyra enkla steg ☾

1. Plocka fram ditt Ritualkit och följ instruktionerna. Om du inte har det går det också bra att tända en Salviabunt och rengöra rummet, din egen energi och dina kristaller med en Salviabunt, glöm inte att öppna ett fönster så att den gamla energin har någonstans att ta vägen och för att bjuda in ny, härlig energi.

2. Lägg händerna på hjärtat och ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att connecta med dig själv. Nymånen handlar om att släppa det gamla och bjuda in det nya och det är precis det du ska göra nu. Det är dags att sätta din intention för den kommande månaden och några passande intentioner som är extra kraftfulla att sätta nu under Tvillingens period är:

☾ Jag vill tala min sanning.
☾ Jag vill boosta min kommunikation till mig själv och till andra.
☾ Jag vill öppna upp för nya möjligheter och erfarenheter.
☾ Jag vill ha ett öppet sinne och inte döma andra eller mig själv.

3. Välj ut kristallerna du vill jobba med och programmera dem med just dina intentioner för den kommande månaden. Här är tre kristaller som passar extra bra under Tvillingens period:

 Amazonit - Den här perioden handlar om kommunikation och att tala sin sanning. Amazoniten som står för exakt detta är därför den perfekta kristallen att ha nära under den här perioden. 

★ Svart Obsidian - Den här perioden handlar också om att expandera sitt sinne för nya intryck och bjuda in nya tankemönster och det är precis vad den Svarta Obsidianen hjälper oss med.

Blåkvarts - Tvillingens energi gör att vi lätt blir uppslukade av människor och händelser och därför är det extra viktigt att också ta oss tid för att koppla av och varva ner. Blåkvartsen är vår self-care kristall och påminner oss om att varva ner och ta hand om oss själva. 

4. När du skrivit ner dina intentioner och programmerat dina kristaller kan du avsluta ritualen med att tacka dig själv, månen och universum för den här fina stunden. Du är nu 100% redo att ta dig an Tvillingens period tillsammans med dina kristaller.

Let the magic begin! 

Psst.. glöm inte att spana in Tvillingens Stjärnteckenkit som är perfekt för dig som är Tvilling eller för dig som vill boosta dig med Tvillingens egenskaper.