Så hittar du balans i livet under Vågens period

Den här veckan går vi in i Vågens period (23 september-22 oktober) som handlar om balans, inner peace och relationer. I den här artikeln berättar vi hur du kan göra för att hitta balans i livet och inom dig själv under Vågens period. Let the magic begin! 

På onsdag lämnar vi Jungfruns period som för många har varit fullproppad med roliga planer, långa checklistor och mycket energi. Istället går vi in Vågens period som handlar om att varva ner för att hitta inner balance och för att skapa balans i vardagen och i våra relationer.

"Do whatever you need to do to feel balanced." 

För att vi ska kunna skapa balans i livet och i våra relationer måste vi först hitta vår egen inner balance. För att när ditt mind och din soul är i balans så kommer också ditt liv och allt som händer runtomkring dig vara mer harmoniskt och balanserat. Balans är något vi måste jobba med varje dag och vi på Oh La Moon älskar använda kristaller som ett verktyg till att skapa balans inom oss själva och runtomkring oss. 

Kristaller för mer balans i vardagen

★ Stjärnteckenkit Vågen är såklart det ultimata kitet för dig som är Våg eller för dig som vill boosta dig med Vågens energier och egenskaper. Kitet innehåller kristaller som kan hjälpa dig att hitta balans i vardagen, inom dig själv och i dina relationer.

Ny Jade står för balans och sägs hjälpa dig att se, förstå och förändra det som behövs för att du ska hitta balans i livet.

Selenit är en renande och lugnande kristall som är känd för att kunna ge dig "deep peace". 

★ Zebra Jasper är en kristall som sägs kunna balansera din Yin och Yang och påminner dig om att allt inte är svart eller vitt. 

Agat sägs kunna hjälpa dig connecta med ditt inner center så att du kan få mer balans i livet och lättare hitta tillbaka till ditt fokus, din inspiration och din inner peace.

Lepidolit med Rosa Turmalin är connectad med vårt hjärtchakra och sägs kunna balansera våra känslor. 

När känner du dig som mest balanserad? Vi på Oh La Moon vill uppmana dig att ta extra mycket tid under Vågens period till att göra saker som hjälper dig att känna inner peace och balans. För att när du är i balans kommer också allt runtomkring dig att vara i balans. Här är fyra saker vi älskar att göra och som du också kan göra för mer balans i vardagen:

★ Meditera med dina kristaller för att få inner peace och inner balance. 

 Connecta med Mother Nature för att fylla på med ny energi och för att grunda dig. Psst! Glöm inte att ta med dina kristaller för ge dem en extra boost.

★ Skapa en rutin som du kan göra varje dag för att varva ner och hitta inner peace. Tex en härlig morgon- eller kvällsrutin.

★ Läs en inspirerande bok, lyssna på en podd eller härlig musik för att varva ner och fylla på med ny energi. 

"Find Your Balance!"

Hitta dina verktyg och rutiner under den här perioden som du kan komma tillbaka till när som helst när du känner att du behöver hitta inner peace och balans inom dig själv och i livet. Balance is the key! 

Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se