Kristall- och frekvensbehandling & Auraläsning - Sara

Välkommen på en kristall- och frekvensbehandling med Sara i vårt magiska behandlingsrum på Krukmakargatan 31 i Stockholm!

Om behandlingen:

Kristall- och frekvensbehandlingen som Sara erbjuder består av en kombination av energiblanserande kristallhealingmetoder och frekvensbehandling med frekvensterapi maskinen iTeraCare. Med kristallhealingen behandlas energimässiga obalanser och blockeringar som finns i och runt kroppen. Dessa energistörningar ligger ofta till grund för trötthet, depression, oro och/eller värk. 

Med iTeraCare aktiverar Sara kroppens egen livskraft så att den själv kan förnya celler, rensa ut stagnerade energier, aktivera lymfsystemet och skapa balans i energierna som gör att kroppen kan självläka naturligt. Behandlingen balanserar dina chakran och ditt auriska fält. 

Frekvensmaskinen iTeraCare arbetar med resonans som aktiverar cellerna genom vibrerande frekvenser. Det genererar miljoner vibrationer som aktiverar cellerna. Allt handlar ju om cellernas hälsa, om stamcellernas förmåga och om hur din kropp lyckas eliminera skadade och döda celler. När det misslyckas skapas inflammation. Läkekonstens fader Hippokrates sägs ha sagt: "Om vi hittar ett sätt att värma upp skelettet kommer vi kunna bota alla sjukdomar". Albert Einstein sa: Allt är energi, frekvenser är framtidens medicin.
Tänk dig att din "hårtork" blåser igång ditt immunförsvar, blåser igång vagusnerven, ökar din ämnesomsättning, förbättrar hud och hårkvalitet...

 

Frekvensmaskinen iTeraCare arbetar med resonans som aktiverar cellerna genom vibrerande frekvenser. Det genererar miljoner vibrationer som aktiverar cellerna. Cellerna aktiveras och sjuka celler släpper vätska genom resonans och värme. Vetenskapen handlar om frekvenser genom Terahertz energi. Kvantteknik genereras genom quartz, kristaller och mineraler i det främre röret.

Sessionen inleds med samtal kring din unika situation. Därefter bäddar vi ner dig mjukt och behagligt på en massagebänk och healingarbetet inleds. Du behåller dina kläder på.

Under healingarbetet använder Sara olika redskap i kombination med iTeraCare, såsom stenar/kristaller för energibalansering, rökelser för rensning och rening av tung energi, samt lugnande och energigivande aromaterapeutiska oljor.

Sessionen avslutas med ett kort samtal där du får information från behandlingen och vidare råd.

★ Behandlingen passar dig som har: 

 Led- och muskelvärk
 Sömnproblem
 Huvudvärk/ migrän
 Depression/oro/allmänt svag
 Stress/ångest
 Artros
 Reumatism
 Frozen sholder
 Rosacea
 Svullnader 

★ Behandlingen ger dig också:

 Ökat fokus
 Stärker immunförsvaret
 Ökar energin, glädjen och orken
 Balanserar chakrasystemet och auran

Gravida personer bör ej behandlas med frekvensterapi. 

★ Om Sara:

Sara Garanty är utbildad medial vägledare och yogalärare, och har en lång karriär som färgsättare och inredare med fokus på färgens inverkan på vår holistiska hälsa och välmående.
Sara driver sitt företag Studio Garanty som erbjuder färgsättning, inredning och kurser i holistisk inredning med färg. Sara driver även varumärket MyAura.se där hon bland annat erbjuder mediala läsningar av auran; det energifält som omger allt levande, och olika sorters vägledning och produkter kring detta.

Hos oss på Oh La Moon kommer Sara att hålla kristall- och frekvensbehandlingar, Auraläsningar och workshops i behandling med iTeraCare.

Du bokar din kristall- och frekvensterapi på Bokadirekt eller genom att kontakta Sara på sara@saragaranty.com