Vårt nya magiska behandlingsrum! ★

Vi älskar att sprida den spirituella livsstilen med er då den gjort så stor skillnad i våra liv. Och det gör vi genom alla våra fantastiska produkter i vår butik och webbshop, genom våra onlinekurser och workshops och nu även genom magiska behandlingar i vårt behandlingsrum. 

Vi har skapat ett supermysigt behandlingsrum hos oss som ligger i samma lokaler som vår magiska butik för att göra det ännu enklare för just dig att investera i DIG själv. Hit kan du komma för kristallhealing, Reki mm. Läs mer nedan om vilka behandlingar vi kommer att erbjuda och hur du bokar din tid 

Om Ellinor: 

Ellinor driver företaget Ljuskompassen och arbetar med kristallhealing, soundhealing och djurkommunikation. När hon inte är hos oss på Oh La Moon så hittar ni henne i hennes egen studio i Haninge eller på www.ljuskompassen.com. Ellinor kommer att erbjuda kristallhealing hos Oh La Moon och du bokar din tid via hennes hemsida.

 Unna dig själv en avslappande stund med Kristallhealing!

"Kristallhealing är en metod där jag tar hjälp av kristallernas frekvenser för att återställa balansen i kroppen och chakrasystemet. Kristallhealing är ett sätt att skapa harmoni och boosta kroppen lite extra. Allt runt om kring oss består av frekvenser, även du och jag. Ibland kan vi känna att kroppen är i obalans på olika sätt. Man kan exempelvis känna sig stressad, arg eller energilös.

Kristaller har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på och på så sätt främja kroppens egen läkningsförmåga. Jag anpassar kristallhealingen utefter dina behov och obalanser som du har just nu. Behandlingen anpassas genom att välja olika kristaller som passar just dig.  

Under en kristallhealing placerar jag ut kristaller på din kropp när du ligger bekvämt på massagebänken. Du har kläder på dig och om du är frusen så får du mysa under en filt eller lättare täcke. Jag placerar kristallerna på kroppens olika chakran. Ett chakra är en energiport i kroppen och dessa är kopplade till både fysiska kroppsdelar men även till våra känslor.  Våra chakran kan vara blockerade eller i obalans av olika anledningar. Det kan exempelvis vara rädslor eller tidigare trauman som gör att energin inte kan flöda fritt i detta område. Med hjälp av rätt kristall med rätt frekvens så går det att nysta upp dessa blockeringar så att energin kan flöda fritt igen. Jag går igenom alla dina sju huvudchakran och då får jag även till mig kanaliserad information om varför energin har svårt att flöda just här."

Om Caroline:

"Jag hittade till Reiki i perioder av jobbrelaterad stress. För mig var det magi. Jag kunde slappna av och återhämta mig och kände mig påfylld med energi. Jag upplevde det som att jag hade lättare att hantera stress och motgångar i min vardag efter en behandling. För att upprätthålla känslan att vara den bästa versionen av mig själv unnade jag mig en Reikibehandling i veckan.

Vid nackspärr tog jag en kvällsbehandling och på morgonen efter var smärtan i nacke och axlar nästan helt borta.  Reiki har även lindrat smärta i foten efter att jag trampat snett. Reiki är bevisat läkande vid kroppsliga besvär. Det har även fungerat som skön lindring vid gaser och orolig mage. Reiki hjälper mig att somna lättare och sova bättre.

Eftersom Reiki var så magiskt för mig så ville jag veta mera. Jag är vetgirig och gillar att lära mig nya saker så jag bestämde mig för att signa upp mig på Reiki kurser. Jag har nu hållit Reikisessioner i ett halvår och har återkommande klienter som uppskattar mina behandlingar. Jag ger både fysiska behandlingar och distansbehandlingar."

Caroline kommer erbjuda Reiki Healing hos oss på Oh La Moon. Du kan boka din egen session via länken här.

Unna dig själv en avslappnande stund med Reiki healing:

Reiki härstammar från japan och är en mjuk handpåläggning där den som tar emot ligger fullt påklädd på en behandlingsbänk.

Behandlingen är djupt avslappnande och avstressande. Reiki kan ses som en fysisk guidad meditation där vi tillsammans fokuserar på healing av din fysiska kropp och ditt mind. Jag som behandlare kanaliserar den universella energin livsenergin till dig som tar emot. Studier visar att Reiki lindrar stress, oro, smärta, depression och ångest. Den lätta beröringen frisätter oxytocin och stärker immunförsvaret. Reiki används idag inom vården i många länder världen över, både inom den traditionella men även den alternativa vården. I Sverige är Reiki godkänt av Skatteverket som friskvård och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling. 

Reiki efterlämnar en känsla av lugn, ro och välbefinnande som brukar sitta kvar länge. I behandlingen ingår en balansering av dina chakran, du får beskriva dina önskemål och behov så kan jag anpassa behandlingen till just dig. Efteråt har vi ett kortare vägledande samtal.

Upplevelsen är individuell. Pirrningar och värmesensationer kan förekomma. Det gör ingenting om du somnar, Reikin når dit den ska ändå. Den tillhörande vägledningen är tröstande och hoppingivande. Du känner dig lugn, stärkt och glad efter en session.

Ellinor och Caroline och kommer att erbjuda sessioner för er med start v.6 2022 på vår adress Krukmakargatan 31, 118 51 Stockholm. Vid fler frågor läsa gärna mer på deras egna hemsidor där du kan boka din tid för en session som passar just dig!

Följ oss på @ohlamoon.se för mer magi i vardagen!  ❥