Sök

juni 17, 2019

Fullmåne i skytt – Ritual

Ritualer

Hej Moon Sister och Moon Brothers, idag 17/6 är fullmåne igen men om du läser detta upp till tre dagar senare kan du fortfarande göra vår månritual och ta vara på fullmånens energi.

Vad är fullmåne? De flesta känner nog till att det är fullmåne en gång i månaden och det är när månen är helt rund och lyster som starkast. Efter fullmåne krymper månen för att om ett par veckor blir nymåne (när den inte syns från himlen).

Vad är en fullmåneritual? En stund för dig att stanna upp och öppna upp för ny energi.

Vid den här fullmånen står månen i skytt och det står för att ta emot ny information om oss själva, hjälp oss att utvecklas och nå nya nivåer. Alltså en perfekt månad för att skapa förändring i livet, inom oss själva och ta emot det som universum har planerat för oss.

Men vi kan inte bara sitta och vänta på att det ska hända utan vi måste göra oss redo. Och det gör vi med hjälp av vår fullmåneritual.

Fullmåne ritual:

Det har blivit dags att ta ett steg tillbaka för att kunna reflektera. Det är lätt att tappa bort oss själva bland alla valmöjligheter vi har framför oss och vad samhället och sociala medier säger att vi borde vilja. Därför behöver vi dra oss tillbaka för att få klarhet.

☾ Hitta ett safe space där du kan göra din ritual i lugn och ro. Ta fram dina favoritkristaller, gärna Clear Quartz, Labradorit, Rökkvarts eller en kristall som jobbar med det du vill uppnå (tex en Jordgubbskvarts om du vill träffa din soulmate), tänd ett ljus och ta fram papper och penna.

☾ Börja med att blunda och lägga händerna på hjärtat. Ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att komma ner i varv och grunda dig.

☾ Fullmåne i skytt hjälper oss att se till den större bilden av livet även om vi just nu inte förstår varför vissa saker händer. Den påminner oss om att inte fasta i små detaljer eller att älta saker som hänt utan vill istället att vi ska öppna upp för nya äventyr och frihet. Och för att kunna göra det måste vi våga lita på att universum har en plan för oss, att allt har en mening. Skriv ner 1-3 saker som du vill ha hjälp med, som du vill ladda med ny energi.

☾ Skriv ner den här intentionen och påminn dig om den den närmsta månaden:
”Jag släpper kontrollen och öppnar upp så att universum kan guida mig”

 

 

 

Följ oss på Instagram för daglig inspiration: @ohlamoon.se

Kommentera