Sök

juni 3, 2019

Nymåneritual för att attrahera en partner eller mer self love

Ritualer

Nymåne är ett perfekt tillfälle att påbörja nya projekt, skapa nya vanor och sätta nya intentioner inför de kommande 30 dagarna. Idag kommer vi att dela med oss av en nymåneritual som vi älskar att göra om vi vill attrahera kärlek, en partner eller mer self love in i våra liv.

Börja med att ta ett härligt saltbad för att rena dig själv och din egen energi. Om du inte har ett badkar går det lika bra ta en dusch. Vi älskar att använda vårt Goddess Ritual Badsalt under månritualer. Om du inte har det hemma eller om du väljer att ta en dusch istället så kan du göra en egen saltskrubb väldigt enkelt.

★ Recept på saltskrubb
0,5 dl havssalt eller himalayasalt
0,5 dl kokosolja (funkar också bra med mandelolja eller annan valfri olja som är bra för huden)
Saften av en halv citron

Smält kokosoljan i en kastrull och tillsätt saltet och citronsaften. Häll sedan saltskrubben i en burk som du kan ha med dig in i duschen.

När du har tagit ett saltbad är det dags att att rena energin i rummet där du ska göra din nymåneritual. Det gör du med hjälp av en Salviabunt eller Palo Santo.

★ Så gör du
Tänd Salviabunten eller Palo Santon och när den börjar brinna vifta på den så att lågan försvinner och det skapas en glöd. Gå runt i rummet i cirklar (helst medsols) en stund för att rensa bort all negativ energi. När du är klar, släck Salviabunten eller Palo Santon i något värmetåligt. Vi brukar använda en tjockare glasburk där vi låter den vila tills nästa rening.

Öppna sedan ett fönster så att den negativa energin har någonstans att ta vägen.

När du har renat energin i rummet är det dags att hitta ett safe space där du vill göra din nymåneritual. Tänd ett ljus, sätt dig bekvämt och ta några djupa andetag för att landa i dig själv.

★ Så gör du
Börja med att visualisera hur du vill att din partner ska få dig att känna. Vad gör ni tillsammans? Hur känns det att vara nära den här personen? Hur vill du få din partner att känna? Om det är self love som är din intention för den här nymånen kan du istället visualisera hur du vill känna dig i dig själv tex. mer självsäker eller positiv, och hur det känns att vara det.

Känn in känslan du får av att visualisera detta och skriv sedan ner dina intentioner på ett papper i present tense som om att det redan har hänt. Det är viktigt att du tror på det du önskar dig och att du känner att du förtjänar det.

Läs dina intentioner högt och vik sedan ihop pappret och lägg din rosenkvarts ovanpå. Avsluta ritualen med att ta din Clear Quartz i handen (om du har fler kan du ha en i varje hand) och meditera en stund för att landa i din nya intention. 

Lägg sedan ditt papper på ett ställe där du kommer kunna se det varje dag. Kanske på ditt nattduksbord eller sätt fast den på badrumsspegeln. Läs dina intentioner varje dag de kommande 30 dagarna och bär med dig din Rosenkvarts i väskan eller fickan för att hela tiden bli påmind om din intention.

★ Andra kristaller och som passar bra vid nymåne
Månsten (finns i vårt Full Moon Kit)
New Moon Kit
Selenit

Kommentera