Sök

maj 29, 2019

Så använder du ditt Spiritual Energy Kit

Ritualer

Vårt Spiritual Energy Kit är anpassat för våra hard core Moon Sisters och är perfekt för dig som behöver rensa bort negativ energi och istället ersätta det med positiv energi.

Börja med att hitta ett safe space där du kan göra din ritual i lugn och ro och ta några minuter för att landa i dig själv.

När du har landat i dig själv är det dags att rena energin i rummet med hjälp av Salviabunten som hjälper till att omvandla negativ energi till positiv energi. Tänd Salviabunten och släck sedan lågan efter några sekunder så att det skapas en glöd. Gå runt i rummet så att det renas med hjälp av röken från Salvian och öppna ett fönster så att den negativa energin har någonstans att ta vägen. När du är klar kan du släcka Salviabunten i snäckan eller i ett glas med vatten.

 

Lägg mixen med Cederkvistar, Salvia och Lavendel i snäckan på ett värmetåligt fat (snäckan kan bli varm, så var försiktig!). Tänd på mixen så att det börjar brinna i några sekunder och släck sedan lågan så att det bildas rök. Röken från mixen sägs attrahera good spirits och skyddar dig mot negativitet och andra oönskade saker.

När mixen börjat ryka är det dags att rena din egen aura och energi. Det gör du med hjälp av fjädern genom att svepa röken från mixen runt över hela din kropp från fötterna till huvudet. Se framför dig hur all negativitet lämnar dig och följer med röken ut genom ditt fönster.

Köp ditt Spiritual Energy Kit här

Kommentera