Sök

mars 27, 2019

Vad är Oh la moon?

Feel good

Välkommen till Oh la moon, min egen drömsajt och drömshop som äntligen blivit verklighet.

Oh la moon är framförallt en magisk, enligt mig, webbshop med fokus på välmående och spiritualitet men det är också en inspirationssajt för alla som är intresserade av välmående, spiritualitet, kristaller, yoga, meditation, naturliga hudvårdsprodukter mm. Både vår shop och våra artiklar är fullproppade med produkter och inspiration på hur vi kan må lite bättre, få ut mer av livet, rensa ut negativ energi och bjuda in nytt ljus i livet.

Varför startade jag Oh la moon?

Jag har min bakgrund inom journalistik och jobbade främst med mode i många år men kände att det var något som saknades. Jag älskade att vara kreativ men kände ändå att det var något som inte var rätt för mig. Jag började leta på andra vägar trots att jag hade mitt drömjobb redan som 25åring och det ledde mig till yoga, meditationen och retreats runt om i världen. På min resa har jag testat på allt ifrån kristallhealing i LA till månritualer i Indien. Men hemma i Sverige kände jag att det inte fanns så mycket att varken testa eller köpa. Jag blev inte lika inspirerad när jag klev in i en mörk källarlokal som sålde kristaller som när jag var inne i en ljus härlig butik i LA där kristallerna låg snyggt på rad. Där kändes det nytt, härligt och inspirerande och det ville jag ha mer av. Så det fick mig att vilja skapa det själv, min egen drömshop och nu sajt.

Oh la moon kommer jag samla produkter jag själv älskar och som gör mitt liv bättre och inspirerande läsning som jag själv eller någon i mitt team sökt på ett eller annat sätt. Jag vill dela, diskutera och lyssna på fler Moon sisters som också ”fattat grejen” eller som är intresserade av att veta mer. Det har varit rätt ensam här i Stockholm att gilla den här typen av saker eller sätt att leva på, inte många jag har kunnat prata med eller inspirerats av. Därför skapade jag Oh la moon! Men jag är i och för sig övertygad om att vi bara kommer bli fler och fler. Hela samhället väntar på ett uppvaknande där vi istället för dyra väskor och perfekta flöden vill fokusera inåt, komma närmre oss själva, varandra och känna ett annat typ av värde. Håller ni med?

Jag har fyllt vår shop med några av mina absoluta favoritprodukter som underbara kristaller, rökelser, hudvård och vår magiska kortlek ”Feel Good Card Deck”. Produkter som hjälper oss att stanna upp, föra bort fokuset från att jämföra oss med det som pågår utanför oss själva och istället fokusera inåt. Självklart kan man göra detta utan någonting alls men jag upplever att kristaller, rökelser, min kortlek och enkla ritualer hjälper mig att få det att hända mitt i ett fullspäckat schema. Det är skönt att ha något att hålla i handen, något som påminner mig i vardagen om att stanna upp och andas.

Och för mig är kristaller magiska stenar som hjälper mig och påminner mig om det jag behöver. Jag har såklart en hel del kristaller hemma och genom att min blick dras till en viss sten får jag ett tecken om vad jag behöver just nu. Det kan vara att jag behöver ta hand om mig själv, behöver ett lugnare schema eller behöver ta det där beslutet även fast det känns jobbigt. Mitt liv blir helt klart härligare av att ha dessa magiska, naturliga stenar vid min sida.

Så fort vi får besök här på kontoret säger våra gäster alltid ”vilken härlig energi det är här”, det spelar lixom ingen roll vem det är som kommer. Unga som gamla, spirituella eller inte, alla känner det och inte konstigt tänker jag, hela vårt kontor är ju fyllt av kristaller från golv till tak. Energin från kristaller är för mig en känsla och jag lever mitt liv utifrån min känsla. För mig spelar det inte så stor roll om jag vetenskapligt kan bevisa om en kristall påverkar eller inte (även om det finns mycket forskning om kristallers högt vibrerande energi) utan för mig spelar det roll HUR jag känner. Om jag känner mig tryggare, varmare, mer avslappnad med en kristall i handen eller på sängbordet eller inte. Så mitt tips till dig som ännu inte gett dig in på detta men som är intresserad vill jag säga, testa! Testa och känn efter själv!

”Feel Good Card Deck” är vår första egna produkt som vi tagit fram och det är en kortlek med 50 st unika kort som alla har en viktig påminnelse till oss. Genom att dra det första kortet dina ögon dras till får du ett budskap du behöver just nu. Kanske en påminnelse om att du inte har tid för de där självkritiska tankarna och att du bör tänka om, eller att det som gör ont nu kommer göra oss starkare i framtiden eller bara påminna dig om att uppskatta de små sakerna i i livet idag. Högt och lågt men alla härliga påminnelser som gör dagen härligare och framför allt att börja dagen med att ge sig själv någon minut att dra sitt kort. En stund där du ägnar dig åt dig själv för att sätta en positiv intention för dagen. Det kan ju aldrig skada 🙂

Min förhoppning är att både ni som älskar den här typen av innehåll kommer finna Oh la moon givande och inspirerade men också att ni som är helt nya på detta känner er välkomna och att ni blir ännu mer nyfikna. Vi älskar att prata med er så kommentera gärna våra artiklar, ställ frågor eller skriv till oss på Instagram.

Och se till att följa oss gärna på Instagram @ohlamoon.se för att få ännu mer magisk inspiration och viktiga påminnelser i vardagen.

Jag är så glad över att vi äntligen är igång, nu kör vi!

Kram Josefin

Kommentera

  • Ja jag håller med dig Josefin ❤ Jag kommer och handla på Ohloamoon ❤ Jag intresserad och lära mer mig ❤ Josefin Du gör ett jättebra bra ❤❤
    Ha en underbara härlig helg ❤ Kram malin

    Svara
  • Ohh så bra skrivit och blir så glad och inspirerad av du embracar dina drömmar! Jag tror också vi kommer se ett samhällsskifte där vi börjar fokusera inåt och bli mer spirituella. Så pepp till dig 🧡🧡🧡

    Svara