Månadens kristall maj - Svart Turmalin

Månadens kristall för maj är verkligen kristallen för dig som vill skydda dig från energitjuvar och annan typ av ovälkommen energi runt omkring dig. Det är även en ultimat kristall för att grunda dig och med tanke på de stökiga energierna som är runt om oss nu, med Merkurius Retrograd och Eklipsen så tycker vi att Svart Turmalin Rå är en magisk kristall att hålla lite extra i just nu. 

Svart Turmalin Rå är en skyddande och grundande kristall som även sägs hjälpa dig att rensa bort negativa energier och ge ett extra skydd mot energitjuvar. Behöver du connecta mer med ditt rotchakra så är det här kristallen för dig. 

SVART TURMALIN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..behöver skydda din energi lite extra.

..vill connecta med ditt rotchakra och grunda dig. 

...behöver skydda hemmets energi. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN SVARTA TURMALIN

Gör en grundande meditation tillsammans med din kristall.

★ Placera den på ditt rotchakra och fyll på kristallen med mantrat I am grounded

★ Bär med den för att skydda din energi från energitjuvar.

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!