Hi Moon Friend! Att du har hittat hit betyder att du är redo att uppgradera ditt liv, manifestera dina drömmar och boosta dig själv med hjälp av kristaller. Oh La Moon är mer än bara en webbshop.Förutom våra kristaller och andra produkter som vi hoppas ska skapa mer magi i din vardag, är vårt mission att driva ett community tillsammans med andra Moon Friends där vi kan dela vår spirituella resa med varandra. Det gör vi i vår egna Facebook grupp Moon Friends By Oh La Moon, vår podcast Soul Care och Instagram Ohlamoon.se där vi sprider good vibes, kristallernas magi och guidar dig till en mer spirituell livsstil. 

Oh La Moon ligger alltid steget före när det kommer till att utveckla varumärket och upplevelsen för kunden. Med en stark entreprenörsanda och ett öga för detaljer har vi skapat en utav branschens välbesökta webbshop. Vi vill sprida den spirituella livsstilen till så många som möjligt för det har gjort en sån stor positivt inverkan i våra liv. Vi vill föra vår kunskap vidare genom vårt community på olika sociala medier och göra Oh La Moon tillgänglig för alla som är nyfikna att bjuda in mer magi i vardagen. Vi vill peppa våra följare och kunder att drömma stort och tror på sig själv, för vi vet att det fungerar!

Oh La Moons värdeord

✶ Hjärta
Allt vi gör, gör vi med hjärtat. Vi vill sprida positiva vibes till våra kunder, samarbetspartners, våra kollegor och världen. 
✶ Kunskap
Vi vill dela den kunskap vi själva har utifrån personliga erfarenheter och utbildningar för att hjälpa och inspirera andra till att må bättre, lyssna på sitt hjärta och följa sina drömmar.
✶ Engagemang
Oh La Moon är inte bara en shop, vi är ett starkt och engagerat community där vi inspirerar varandra till att leva en mer spirituell livsstil.  
✶ Självutveckling
Vi är alla på vår personliga resa och Oh la moon öppnar upp för att vi ska dela resan med varandra. Det gör vi genom våra onlinekurser, våra sociala medier, artiklar och våra produkter.
✶ Fokus
Vi är målmedvetna, drivna och engagerade och lever som vi lär för att göra en skillnad för andra och oss själv.

Oh La Moons hållbarhetstänkande

✶ Arbetsförhållande
Våra samarbetspartners reser själva och köper in våra produkter, därför kan de kontrollera förhållanden och kvalitetssäkra allt så långt det är möjligt. De har riktlinjer att utgå ifrån och Oh La Moon kräver bra arbetsförhållanden med rättvisa löner. Vi samarbetar med ett tre grossister som har skapat en mycket god relation med sina inköpskanaler under flera decennier. En del utav våra kristaller vi säljer kräver att man gör en mindre utgrävning med hjälp av en grävskopa men en stor del av kristallerna ligger på markytan. De kristaller som hamnar på marknaden för våra grossister är ofta restprodukter som hittas i gruvor där andra metaller och mineraler finns. Exempelvis så utvinns malakit ofta ur nedlagda koppargruvor. Inga kemikalier används när man gräver fram kristallerna. Vi använder så lite maskiner som möjligt i framtagandet av våra kristaller för att inte ta mer av naturen än nödvändigt, vi har främst handpolerade och handslipade produkter och våra grossister jobbar även med välgörenhet i de områden de är verksamma i som t.ex. att bygga upp skolor.  
✶ Transporter

Oh La Moon försöker i största mån undvika flygfrakt och köper därför in större partier med magiska kristaller som skeppas via fartygscontainrar. Vi samarbetar med en handfull leverantörer i Sverige för att själva inte behöva resa världen runt. Då kristaller produceras naturligt så kan det hända att det är en lång leveranstid som påverkar att vissa av våra produkter är slut under en längre tid i vår webbshop/ butik.

✶ Emballage 

Vi förpackar våra produkter med silkespapper och i tygpåsar om du köper ett kit. När vi skickar din order till dig så förpackar vi i återvunnet pappersmaterial. Ibland får du plast i lådan men då är det plast vi återanvänder från våra leverantörer och inget vi köper in själva. Oh La Moon tycker det är viktigt att visa omtanke om vår miljö och människor runt om i världen. Vår ambition är att för varje år komma ett steg närmare att bli en helt etisk, ekologisk, vegansk och plastfria. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss på detta område och utvecklas tillsammans med våra leverantörer runt om i världen så vi kan fortsätta sprida good vibes.