Oh La Moon ligger alltid steget före när det kommer till att utveckla varumärket och upplevelsen för kunden. Med en stark entreprenörsanda och ett öga för detaljer har vi skapat en utav branschens välbesökta webbshop.
Vi vill sprida den spirituella livsstilen till så många som möjligt för det har gjort en sån stor positivt inverkan i våra liv.
Vi vill föra vår kunskap vidare genom vårt community på olika sociala medier och göra Oh La Moon tillgänglig för alla som är nyfikna att bjuda in mer magi i vardagen.
Vi vill peppa våra följare och kunder att drömma stort och tror på sig själv, för vi vet att det fungerar!

Oh la moons värdeord

✶ Hjärta
Allt vi gör, gör vi med hjärtat. Vi vill sprida positiva vibes till våra kunder, samarbetspartners, våra kollegor och världen. 
✶ Kunskap
Vi vill dela den kunskap vi själva har utifrån personliga erfarenheter och utbildningar för att hjälpa och inspirera andra till att må bättre, lyssna på sitt hjärta och följa sina drömmar.
✶ Engagemang
Oh La Moon är inte bara en shop, vi är ett starkt och engagerat community där vi inspirerar varandra till att leva en mer spirituell livsstil.  
✶ Självutveckling
Vi är alla på vår personliga resa och Oh la moon öppnar upp för att vi ska dela resan med varandra. Det gör vi genom våra onlinekurser, våra sociala medier, artiklar och våra produkter.
✶ Fokus
Vi är målmedvetna, drivna och engagerade och lever som vi lär för att göra en skillnad för andra och oss själv.