Månadens Kristall November - Labradorit

Månadens kristall för november är en kristall för dig som vill utforska mystik, connecta med Universum och är redo för transformation! Den sägs hjälpa oss att bjuda in nyfikenhet, boosta vårt självförtroende och hjälpa oss connecta med våra guider. Säg hej till the stone of magic Labradorit

 

När du först ser Labradoriten så ser den mörkgrå ut, men när ljuset faller på kristallen så ser du ett blågrönt iriserande skimmer. Detta vackra färgspel sägs vara en påminnelse om att titta djupare och ur många vinklar på något då det ofta finns mer än vad vi kan se. Labradoriten sägs öppna upp vårt tredje öga så vi lättare kommer i kontakt med vår intuition. Använd den när du gör ditt Soul work för att boosta din självmedvetenhet så du lättare kan leva i din högsta potential. 

Labradoriten är här för att påminna om all magi som finns i världen om du bara öppnar ögonen. Var uppmärksam på signs från Universum runt omkring dig som visar att du är på rätt väg när du bär med dig din Labradorit. Den sägs heala våran energikropp, boosta vår nyfikenhet och hjälpa oss se på allt med lite mer ljus. Dags att ta din spiritualitet till next level, Moon Friend! 

 

LABRADORITEN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill boosta din intuition och självförtroende.

..vill connecta med Universum och dina guider. 

...vill bjuda in mer ljusa vibes.  

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN LABRADORIT

 Bär med din Labradorit under dagen för att bjuda in mer ljus och bli påmind om din inre power, Moon Friend! 

★ Meditera med din Labradorit för att connecta med dig själv och dina guider. Fråga om vägledning och ett sign som visar att du är på rätt väg.  

★ Använd din Labradorit när du gör reflektionsövningar för att bli påmind om att se saker från fler synvinkar och våga transformeras. Kom ihåg att du har allt du behöver inom dig! 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!