Månadens Kristall Oktober - Lepidolit med rosa Turmalin

Månadens kristall för oktober är en kristall för dig som vill öppna upp hjärtat för kärlek och balans! Den sägs hjälpa oss att bjuda in lugn, föändra gamla mönster och heala vårt hjärta. Säg hej till heartbreak healer kristallen Lepidolit med Rosa Turmalin

 

Denna magiska kristall är en kombination av Lepidolit och Rosa Turmalin och sägs vara den ultimata kristallen för dig som går igenom hjärtesorg. Lepidolit är en viktig komponent för att framställa Litium, som används vid humörstabiliserande medicin och sägs därför vara bra för att balansera och lugna oss. I kombination med Rosa Turmalin, som sägs vara hjärtöppnande och boosta oss med positiva vibes är det en super kristall för dig som behöver läka eller chilla ner. 

Går du igenom trauma, hjärtesorg eller vill öppna upp för mer kärlek i livet? Då är denna kristall något för dig, Moon Friend! Använd den i samband med dina Self Love ritualer där du skriver ner saker du älskar med dig själv eller placera den på bröstet när du mediterar för att hjälpa hjärtat att öppna upp. Behöver du lite extra positiva vibes inför en dejt eller lite lugna vibes under jobbdagen är Lepidolit med Rosa Turmalin the shit! Kom ihåg att du är värd kärlek och ödmjukhet oavsett hur tungt det känns just nu. Använd mantrat "My heart is healing every day"

 

LEPIDOLIT MED ROSA TURMALIN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..behöver läka hjärtat.

..behöver en boost inför en pirrig dejt. 

...vill stanna upp mer och ta några extra djupa andetag varje dag.  

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN LEPIDOLIT MED ROSA TURMALIN

 Lägg den på bröstet när du mediterar för att öppna upp hjärtat. 

★ Använd den när du skriver din tacksamhetslista eller när du skriver kärleksfulla notes till dig själv som påminner dig om hur värdefull du är. Programmera kristallen med dina ord och bär med dig den under dagarna för att bli påmind om att du är värd kärlek. 

★ Sätt alarm på telefonen tre gånger om dagen där du påminner dig själv om att stanna upp och ta ett (eller flera) djupa andetag tillsammans med din Lepidolit med Rosa Turmalin. Keep Calm, Moon Friend!

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!