Linda Öwerström - Septemberenergier ★ en ny högre verklighet

Linda Öwerström är synsk kanal, medium och energy intuitive och grundare av The LOV Co. Hon har kanaliserat energierna för September som du kan ta del av i denna artikel. Linda Öwerström
Septembers energier handlar om nystart. Men detta är inte vilken nystart som helst; det här är den du har väntat på, drömt om och jobbat för. Det är den nya början som kallar din själ framåt till nya dimensioner av att leva, vara och uttrycka dig själv.

Septembers energier har kraften att lyfta dig till din själs högsta tidslinje, och i samma skede stänga ned alla dina lägre tidslinjer. För att hjälpa oss i denna utveckling är de energier vi möts av denna månad av den högsta frekvensen ~ flödande vågor av strålande vitt ljus, mjuka likt sommarregn men med en närvaro så kraftfull att de känns av hos oss alla.

Kärnan i Septembers energier är transcendens. Transcendens betyder att resa sig över lägre energier, både de som finns inom dig själv och de som existerar på ett kollektivt plan, för att istället kliva in i en ny högre vibration och verklighet.

Se det som att du nu vägleds till att ta nästa steg i din själs utveckling och låta din högsta frekvens och essens ta plats inom dig. Detta gör du genom att låta det som inte längre hör hemma i ditt energifält och liv - identiteter, rädslor, synsätt och begränsningar - få falla bort, läkas och integreras. När du gör detta skapar du plats i ditt energifält för din själs vision, hjärtas önskningar och högsta drömmar att visa sig och att manifesteras.

Just att skapa plats ~ space ~ är nyckeln till att arbeta med septembers energier. Men inte endast genom att låta saker falla bort, utan också genom att introducera nya ritualer och rutiner som skapar energimässigt space inom dig.

För den här ritualen behöver du din Oh La Moon Notebook och 1-3 kristaller (tips nedan). Reflektera + skriv kring nedanstående frågor:
 Vilken vision, dröm eller högre verklighet vill jag kalla in, från och med september?
 Vad behöver jag släppa taget om, för att göra plats för min intention att komma igenom?
Vilka ritualer och rutiner kan jag introducera för att hjälpa mig att skapa energimässigt utrymme, inom mig och i mitt liv?

Tips på kristaller som stärker och höjer energin kring din intention nu i september är angel aura, rökkvarts, rainbow point och celestinkluster + The LOV Co. x Oh La Moon Soul Essence Crystal Kit.


Du hittar Linda på @thelovco och
 www.thelovco.com