Våra bästa Mercury Retrograde tips

Kära Moon Friends, det är dags igen. Håll i hatten, i kristallerna och ta några djupa andetag. Mercury Retrograde är här och mellan den 9 september och den 2 oktober kan vi märka av en hel del förändringar i vår vardag. I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa tips för hur du överlever den här perioden. 

Vad är Mercury Retrograde?

Merkurius är den planet som styr vår kommunikation och under dessa kommande veckor byter den riktning på himlen och går baklänges. Det vi kan märka av nu är att kommunikationen inte flowar, kollektivtrafiken kan vara sen, teknikstrul och missförstånd är väldigt vanligt för den här perioden. Bli inte förvånad om gamla ex börjar höra av sig igen, om filer vägrar öppna sig, eller om människor från ditt förflutna poppar upp, en efter en. 

Våra bästa tips för att ta dig igenom Mercury Retrograde 

✶ Vårt Mercury Retrograde Kit är ultimat för den här perioden. Bär med dig kristallerna för att boostas av dess lugna och grundande energier. Du kommer att behöva lite flow nu!

✶ Att ta några djupa andetag under dagen när saker och ting inte går som planerat lugnar oss och tillåter oss landa i att det inte alltid blir som man tänkt sig.

✶ Att ha en Salviabunt redo hemma för att rena sig efter dagen och släppa allt som inte gått som planerat.

✶ Skriv av dig för att släppa dagen och ladda om inför en ny dag, med ny energi.  Spana in våra Notebooks.

✶ Spendera mycket tid i naturen för extra calm vibes och för att grunda dig. 

Take a deep breath, Mercury Retrograde is here ☾

Passa på att klicka hem dina Mercury Survival Tools redan idag på vår shop
Följ oss på Instagram för ännu fler tips @ohlamoon.se