5 hälsofördelar med att dricka matcha

Matcha har blivit mer och mer populärt och vi på Oh la moon älskar det och nästan alla på kontoret har bytt ut morgonkaffet till en kopp matcha. Varför? Dels för att det är gott men också för att det hjälper oss att må bättre!

1 ★ Matcha ger en mer hållbar energi medan kaffe ger oss en topp och sen en dipp. Matchan innehåller också koffein men en annan typ av koffein som ger oss en mer långvarig energikurva som hjälper oss att känna oss energifyllda längre.  

2 Matcha är rik på antioxidanter som hjälper oss att hålla oss friska och vitaminer som Vitamin A, B, C, E och K. 

3 ★ Matcha är detoxande och hjälper kroppens egna reningsprocess. Därför dricker vi helst matcha på morgonen då det är på morgonen som kroppen renar sig själv. 

Att dricka matchan ur en fin kopp gör den ännu godare, hehe. Spana in vår matchakopp här!

4 ★ Matcha ger din hy glow tack vare att den innehåller vitamin C som stimulrerar kollagenproduktionen. 

5 ★ Det är en mysig ritual - att vispa ihop sin matcha är en mysig stund då du är närvarande, kan sätta en intention för dagen och ta några djupa andetag. Att börja dagen med att göra en matcharitual hjälper dig att bli mer närvarande och uppskatta de små stunderna i vardagen!

★ Vi har tagit in en högkvalitativ matcha (Tips för att veta om matchan är i bra kvalitet är att kolla på färgen. Är den ljus i färgen är det sämre kvalitet och ju mörkare desto bättre. Vår matcha är den grönaste matchan vi sett!). Du hittar den här! 

Psst, koden OHLAMOON10 ger dig 10% rabatt på din order!

Vill du också börja dricka matcha? Spana in vårt matchakit med både matcha och visp här! 

Du har väl inte missat att det finns matchachoklad? Den finns i tre olika smaker och är galet god! Du hittar dem här!