HOROSKOP FEBRUARI

 

Kära moon friend, vi har en härlig månad framför oss med att alla planeter faktiskt går framåt. Det här innebär att vi ”slipper” dras med de utmaningar och inre funderingar som planeterna annars vill att vi reflekterar över när de är retrograda. Det här är även månaden före det stora energiskiftet som kommer att ske i Mars. Men nu, låt oss fokusera på februari med allt var fettisdagen och alla andra roliga händelser innebär. Enjoy!

Astrologiska händelser (Scrolla längre ner för ditt horoskop)
Som vanligt rekommenderar jag dig att läsa utifrån din ascendent först för att det ska bli så tillförlitligt som möjligt. Sedan kan du läsa ditt soltecken för en mer fördjupad läsning.

5 februari
Fullmåne i Lejonet på grad 16.
Lejonet är tecknet som står för vårt hjärta och vad vi älskar, för fest, flört, glädje och kreativitet. Uranus bildar kvadratur till fullmånen vilket innebär att oväntade händelser och även känsloyttringar kan ske. Oväntade saker som är kopplat med pengar och ekonomi skulle kunna hända då Uranus står i Oxens tecken.  Månen står i trigon till Kiron, visserligen inte en exakt, men det finns ett känslomässigt helande inblandat här från i somras som skulle kunna bubbla upp och behövas tas tag i. Något som vi startade upp runt den 28/7 kommer nu att komma till ett avslut.

11 februari
Merkurius går in i Vattumannen.
När Merkurius är i Vattumannen blir våra tankar mer logiska, vi ser det stora hela och blir mer analytiska. Merkurius i Vattumannen är en stor tänkare som söker intellektuell stimulans, kommunicerar rakt och tydligt men tänker även utanför boxen. Merkurius i Vattumannen är kreativ och uppfinningsrik.

19 februari
Solen går in i Fiskarna.
Astrologiskt sett kliver vi nu in i den sista månaden för året och in i det sista tecknet i zodiaken. Den här perioden blir ett avslutande på den astrologiska cykeln för att när solen sedan går in i Väduren har vi ett nytt astrologiskt år.
Solen i Fiskarna innebär att känslorna är påkopplade, kreativiteten flödar enklare, magkänslan och uppkopplingen är otroligt stark. Det finns även ett stort behov av att drömma sig bort och att försvinna in i sin egna bubbla.

20 februari
Nymåne i Fiskarna på grad 1.
Saturnus är 3 grader ifrån nymånen vilket innebär att den här nymånen uppmuntrar oss att känna medlidande för varandra. Kiron är sextil med Mars. Vi får en inre drivkraft till att tag i vårt eget helande. Vi får hjälp att överkomma våra hinder och rädslor om vi tar tag i det, vilket verkligen passar bra med tanke på att Fiskarna är ett helande tecken. Det kommer att bli synligt för oss vad vi behöver hela då Jupiter står i konjunktion med Kiron, så han kommer att förstora upp det som vi behöver titta på och gör det synligt för oss. Neptunus befinner sig i sextil med Pluto, så det finns något hemlighetsfullt med den här månen, och kanske är det så att vi inte berättar för omvärlden exakt vad vi helar den här gången? Vi kanske håller det mer för oss själva?
Södra noden i Skorpionen är trigon med månen och detta uppmuntrar oss att släppa destruktiva beteenden och framförallt känslor som vi kanske har djupt inom oss. Det är dags att släppa det gamla och börja om på nytt. Det är en fin och helande nymåne där vi får hjälp att komma framåt.
Senare samma dag kommer Venus att gå in i Vädurens tecken.

Venus i Väduren.
Venus i Väduren gillar action och tar för sig av det hon vill ha. Venus blir mer bestämd och dominant i Väduren och här är hon inte lika fokuserad på sin partner som på sig själv. Vi kommer med andra ord kanske att känna ett större behov av att ge kärlek till oss själva snarare än till en kärlekspartner. Däremot vill Venus i Väduren ändå vara i en kärleksrelation eftersom Väduren behöver andra människor runt sig och Venus är kärlekens gudinna.

 

Horoskop

♈︎ Väduren
Äntligen kommer vi till månaden när inga planeter längre är retrograda – tjoho! Din styrande planet Mars har, som du säkert vet varit retrograd en hel höst och in i det nya året. Nu har vi kommit till månaden där han kör framåt igen med full fart och jag gissar på att du redan känner en slags lättnad och att du har fått tillbaka din kraft och ditt driv?

I slutet av januari gick Venus in i ditt 12e hus och stannar där till 20/2. Då kommer hon hon äntligen kliva in i ditt tecken och ge dig lite mer good vibes och glow!

När Venus är i ditt 12e hus under den här perioden kan jag tänka mig att du behöver lite mer egentid för reflektion och meditation. Du kanske behöver förlåta något i en gammal relation om det ligger och skräpar och tar upp tid i dina tankar? Det kan även vara värt att titta på vad du har för undermedvetna tankar kopplat till kärlek och pengar.

Redan den 5e februari har vi en fullmåne som sker i ditt 5e hus, och den pratar om att det finns något att avsluta kopplat någon passion och något du brinner för. Något kreativt, kanske barn eller en romans. Det kan vara så att en romans du inledde somras kanske inte håller hela vägen och kanske är det dags att avsluta den? Du kan också avsluta något kreativt projekt du påbörjade, eller så är det ditt barn som avslutar något. Venus och Uranus bildar trigon, så något oväntat kopplat till din ekonomi kan ske. Du kanske avslutar din kreativa hobby just för att den kostar lite mer än du tänkt? Eller den där första dejten kanske blev lite väl dyr?
Månen står även i en trigon till Kiron i ditt 1a hus, vilket pratar om ett känslomässigt helande för din del. Nu har du verkligen chansen till att hela dig själv, din självbild och jobba med förlåtelse.

Nymånen den 20e februari kommer att infalla i ditt 12e hus. Med både Neptunus och Venus i samma tecken kan detta innebära att det finns något i ditt liv som du undermedvetet målar upp en romantiserad bild av, vilket troligast handlar om din ekonomi eller en kärlekspartner.

Dessutom bildar Merkurius och Mars en trigon, så det kanske är nu det är dags att ha den där kompisträffen och se till att det som inte blev av när han var retrograd faktiskt kan bli det? Det du och dina kompisar snackar och planerar nu har goda möjligheter för att bli av och gå i verket. Merkurius står i kvadratur till Uranus i ditt 2a hus, kanske får du något besked om en förändring kopplat till din ekonomi?

Eftersom solen kommer att befinna sig i ditt 12e hus den senare halvan av februari kommer din energi att bli mer inåtvänd och fokuset kommer att handla mer om dig själv tills solen äntligen kliver in i ditt tecken och det blir dags att komma ut i världen igen.

Det finns mycket förlåtelse och helande den här månaden för dig Väduren och det passar ju helt perfekt inför det nya astrologiska året som startar i Mars! Ta hand om dig.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Peach Månsten

♉︎ Oxen
Hur har det gått på jobbfronten och med ekonomin? Något uppsving? I januari hade du din styrande planet Venus i ditt hus för karriär, och planeten Mars gick äntligen framåt igen i ditt hus för ekonomi. Så om jag får gissa så har pengarna börjat rulla in och kanske har du fått ett nytt jobb eller en ny position på ditt jobb som har genererat lite mer klirr i kassan?

Solen befinner sig i ditt hus för karriär, så ditt fokus kommer att fortsatt vara där fram till 20 februari när solen går in i ditt 11e hus som representerar dina vänner och olika grupper som du tillhör. Din styrare Venus är i ditt 11e hus fram till 20e februari, då hon går in i ditt 12e hus och då kommer du känna att du behöver ladda batterierna lite och inte alls vara så sugen på att dejta innan våren kommer.

Den 5e februari har vi en fullmåne i ditt 4e hus för hem och familj. Det finns något du behöver avsluta kopplat till det här temat, och det kan ske hastigt eftersom Uranus i ditt 1a hus är iblandat. Det kanske är så att du plötsligt ser på ditt hem, din barndom och din familj med andra ögon och behöver göra en förändring där. Kanske säga ifrån till någon familjemedlem? Minnen från barndomen kan bubbla upp, och det kan vara en god ide att prata ut, förlåta det som har varit och gå vidare. Det är också möjligt att du får ett infall av att du vill sälja eller renovera din bostad.

Nymånen den 20e februari faller i ditt 11e hus. Det är väldigt helande för dig just nu att omge dig med likasinnade människor som delar samma intresse som dig. Är det dags att gå med i den där dansklubben som du så länge velat vara med i? Uranus är i kvadratur med Merkurius, så det kan vara så att information angående din status och din karriär kan få dig att omvärdera och förändra något hos dig själv. Neptunus och Pluto i konjunktion kan få dig att inte vilja berätta för omvärlden om något projekt du och dina vänner har startat. Eller så kanske du inte vill berätta vad för ny grupp du joinat för att slippa inputs från andra?

Det är fortsatt fokus på din karriär i början av månaden som sedan kommer att övergå till dina vänskapskretsar och ditt sociala umgänge. Ha en fin februari Oxen!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Rosenkvarts

♊︎ Tvillingarna
Hur har januari varit för dig Tvillingarna? Februari är här och äntligen går Mars framåt igen. Du känner säkert att flytet ligger i luften igen och att saker går mycket mer smooth, och de där känslorna av irritation och frustration är nog som bortblåsta. 

Solen lyser upp ditt hus för lärande, kunskap, resor och högre kunskap såsom religion eller spiritualitet när vi startar i februari och detta är generella teman för månaden. Samtidigt befinner sig Venus i ditt hus för karriär, så jag kan tänka mig att det bjuds på en hel del goda förutsättningar och möjligheter för dig att tjäna lite extra pengar och att visa upp dig.

Fullmånen den 5e februari infaller i ditt 3e hus för kommunikation, mentala processer, även grannar och syskon. Detta är ju ditt eget hus kära tvilling och här finns det något du behöver avsluta. Uranus befinner sig i ditt hus för det undermedvetna, och Kiron i ditt 11e hus. Något som skaver i en vänskapskrets med någon vän kan plötsligt bubbla upp och då gäller det att hålla tungan rätt i mun så att du inte säger något du ångrar. Fullmånen förstorar ofta våra känslor, och den här gången vill månen att du tittar på hur du kommunicerar ut saker. Kommunicerar du med hjärtat eller med ditt mind?

Den 20e februari har vi en nymåne i Fiskarnas tecken som kommer att falla i ditt hus för karriär och status – vad spännande! Med tanke på att vi har lilla lyckan i ditt karriärshus så ser jag det som att du har goda möjligheter för att få in lite extra pengar och känna dig mer harmonisk på jobbet just nu. Får du nytt jobb så kan det också bringa dig mer välstånd.
Merkurius är även i sextil med Kiron vilket skulle kunna ge dig chansen att få budskap från en andlig lärare att uttrycka dina känslor kopplat till en grupp du är med i.

Det är lättare energier för dig den här månaden Tvillingarna, mer flyt och fokus på din karriär, så roligt!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Svart Obsidian

♋︎ Kräftan
Solen befinner sig i ditt 8e djupa hus när februari börjar. Delade resurser, pengar, ditt psykologiska sinne och intimitet är teman som solen kommer att lysa upp.
Venus befinner sig samtidigt i ditt 9e hus, så det är en bra tid att resa iväg någonstans med din kärlek. Om inte annat kanske du träffar någon som är från ett annat land eller kultur, alternativt någon form av lärare. Romantik som känns exotisk ligger i luften.

5e februari har vi en fullmåne i ditt 2a hus för materiella tillgångar, dina värderingar och hur du förvärvar dig saker. Du kanske från en dag till en annan kommer på att du inte alls älskar det du gör på ditt dagliga arbete? Något som du startade upp i somras kommer nu att få ett ganska snabbt avslut då Uranus är med i bilden. Det kan vara så att en oväntad räkning trillar in eller att du behöver betala mer än du först trott.  Du kanske har känslor och tankar kopplat till din ekonomi som du behöver titta på och hela då de kanske inte varit så positiva? Då Uranus befinner sig i ditt 11e hus kan det vara så att du kommer att göra en förändring i din bekantskapskrets och kanske inser du att du ägnar för mycket tid där som du kanske hade velat lägga på ditt arbete? Eller tvärtom.

Nymånen den 20e februari sker i ditt 9e hus, är det dags att resa utomlands? Börja en ny practice eller börja plugga på universitet? Oavsett vad det blir så kommer du att ha en drömmande inställning och måla upp en bild i huvudet om att allting kommer att bli SÅ bra när du startar detta. Det som kan vara är att Neptunus ofta ger oss rosa glasögon och att vi inte riktigt ser klart på situationen, och tillsammans med Venus här blir det en extra bubblig kärleksfull stämning. Vi får väl se om den där utbildningen var så rolig som du först tänkt dig? Oavsett vad så kommer det att vara bra för dig Kräftan, Venus är trots allt lilla lyckan. Det är inte omöjligt att du gör den här resan i samband med jobbet eller för att du vill ha ett jobb någon annanstans.

Det är nämligen så att samtidigt som nymånen faller i ditt 9e hus har du även solen här, och Venus kommer samma dag att gå in i ditt 10e hus för din karriär och din status. Detta bådar gott! Så kanske är det just därför du åker på den där resan, för att du har fått någon form av befordran på ditt jobb?

Det låter som en spännande månad för dig kräftan, fortsätt klättra på karriärstegen och njut av möjligheterna du kan finna utomlands eller hos en typ av andlig lärare.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Rosa Selenit

♌︎ Lejonet
Kära lejon. Den senaste tiden har din styrare solen befunnit sig i Vattumannens tecken, din motsas. Här gillar solen inte riktigt att vara och får inte alls chansen att skina så mycket som hos dig. Dock är solen i ditt 7e hus så dina nära relationer och även buisnesspartners kommer att vara viktiga för dig just nu.

Venus befinner sig i ditt 8e hus, så jag kan tänka mig att du och din partner just nu kanske bestämmer er för att gå ihop och ha delad ekonomi? Du kanske även känner dig mer djup och intensiv i dina relationer, och att det är viktigt för dig att det ni har verkligen är äkta. Venus älskar att vara i Fiskarna där hon är i ditt 8e hus, så det är möjligt för dig att få en större del av kakan så att säga, om du vill ha ut något från ett bolag eller så. Förhandlingar kommer att gå din väg helt enkelt så var inte rädd för att be om en större andel eller summa.

Fullmånen den 5e februari faller i ditt 1a hus, i ditt eget tecken. Vilka beteendemönster har du haft sedan i somras som du känner att du behöver ändra på? Hur mår din kropp? Om du har tagit bra hand om din kropp kommer du att få belöning för detta. Månen är i en sextil med Kiron i ditt 9e hus, så det kan komma upp något till ytan som är kopplat till din andliga practice och livsåskådning. Det här behöver du titta på för att läka en bit av dig själv. Kanske kommer det in någon viktig lärdom från någon andlig lärare? Något oväntat kopplat till din karriär kan även uppstå eftersom Uranus är inblandad. Du kanske plötsligt inser att du behöver ändra din image eller bryta upp med en buisnesspartner? Kanske är det du som blir överraskad över att buisnesspartner inte vill fortsätta för att ni strävar åt olika håll?

Den 20e februari har vi en nymåne som faller i ditt 8e hus för djupa sanningar och vårt psykologiska sinne. Även delade resurser, lån, sex och finanser hör hit. Är det dags att ta ett lån på huset tillsammans med din partner? Se till att kolla igenom papperna lite mer noga den här gången i så fall, Neptunus befinner sig nämligen i samma hus som nymånen och kan ge en falsk och mer drömmig bild av vad som faktiskt försiggår. Detta betyder naturligtvis inte att det blir något dåligt av det, Venus är i konjunktion och som du kanske vet är hon den lilla lyckan. Så hon kan mycket väl se till att du får till en bra deal. Mars står i ditt 11e hus och bildar trigon till Merkurius i ditt 7e hus, så det är mycket möjligt att någon i din bekantskapskrets eller ditt kompisgäng kan ge dig möjligheten att investera dina pengar någonstans och jobba som en buisnesspartner åt dig eller introducera dig för en.

Det låter som en intressant månad för dig med mycket self care och att lyssna mycket inåt!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Amazonit

♍︎ Jungfrun
Så härlig som den här månaden kommer att vara för dig Jungfrun så vill jag knappt göra en recap på januari. Jag skulle gissa på att din kreativitet har kommit tillbaka nu och att situationen på arbetat har lättat upp?

Vi börjar med att Venus befinner sig i ditt 7e hus. Här finns det mycket kärlek att hämta, och är du singel så kan du nu passa på att gå ut och dejta om du vill hitta kärleken. Har du fast relation kommer du att uppleva den här perioden väldigt harmonisk och kärleksfull med din andra hälft. Solen befinner sig i ditt 6e hus för hälsa och rutiner, så du kommer att trivas ganska bra med de här energierna eftersom du är styrare av det 6e huset. Du får glänsa både på jobbet och även privat.

Den 5e februari kommer fullmånen att falla i ditt 12e hus som står för avslut, spiritualitet, det dolda och ditt undermedvetna. Det finns något som du behöver avsluta från slutet av juli 2022. Kanske behöver du se över din spirutal practice och ändra något? Kanske göra en ritual och rensa ut något som kanske varit dolt för dig, men som fortfarande finns i ditt undermedvetna som pockar på? Något oväntat kommer att hända då Uranus är med i bilden, och det här kan skaka om dig lite. Du som är Jungfru gillar att ha kontroll och Uranus kan man tyvärr inte kontrollera. Han befinner sig i det 9e huset, så det är inte omöjligt att någon händelse från en resa gör sig påmint och kommer tillbaka.

Den 20e februari är det nymåne i ditt romantiska 7e hus. Neptunus och Venus står i trigon i samma hus och kanske känner du dig extra bubblig och törstar efter kärlek den här gången? Du har goda chanser att gå ut och träffa någon just nu då Venus också befinner sig i det här huset! Kruxet som skulle kunna vara, är att Neptunus får dig att se med rosa glasögon på kärleken och din partner, och därför finns risken att du känner dig besviken efter ett tag för att personen i fråga inte lever upp till dina förväntningar. Det kan också vara så att du träffar en ny buisnesspartner som känns riktigt bra och att ni passar perfekt ihop.
Mars kommer att röra sig genom ditt 10e hus och bilda en sextil till Kiron i hus 8, så det kan vara så att du tar action på något kopplat till din karriär som också berör dina tillgångar? Du och din partner kanske bestämmer er för att ta ett seriösare steg och kommer fram till att ha ett delat ägande av något slag?

Otroligt kärleksfulla vibes för dig denna månad! Passa på att dejta om du vill träffa en kärlekspartner, och om inte annat så ge dina vänner och dig själv den här kärleken som du har inom dig som du vill ge.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Jordgubbskvarts

♎︎ Vågen
Januari var en månad som var både festlig och härlig på många vis, men jag gissar också att det var en del förändringar i ditt arbetsliv?

Februari startar med att Venus befinner sig i ditt hus för hälsa och rutiner. Här kan hon få din arbetsmiljö att kännas lite extra härlig och du känner dig säkert lite extra uppskattad på jobbet. Kanske är det tom så att någon på ditt jobb har ett extra gott öga till dig eller du till den? Samtidigt som detta är kommer solen att befinna sig i det 5e huset för kreativitet, flört och fest. Detta låter ju superhärligt! Det är en bra tid för dig nu att jobba på dina kreativa projekt och att hålla dig framme om du är ute efter lite romantik.

Den 5e februari har vi en fullmåne som faller i ditt 11e hus indikerar att något kopplat till en grupp människor du umgås med kommer att komma till ett avslut. Kanske avslutar ni något kreativt projekt tillsammans som har pågått sedan i slutet av juli? Det här projektet kommer dock inte att avslutas som ni hade tänkt eftersom Uranus är inblandad och han bjuder väldigt ofta på oväntade händelser och överraskningar. Det kan också vara så att du från ingenstans bestämmer dig för att lämna gruppen du ingår i för att deras värderingar och mål inte resonerar med dig längre? Var beredd på oväntade händelser kopplade till ditt kompisgäng.

Vi har en nymåne den 20e februari som faller i det 6e huset för hälsa och rutiner. Nu är en bra tid för dig att skapa lite nya hälsosamma vanor som får dig att må bra. Eftersom balans är så viktigt för dig så kommer du säkert tycka att detta känns toppen. Dessutom är din styrande planet Venus i detta huset när nymånen sker, så hon kan definitivt skänka dig lite lycka när du smider dina planer. Däremot så står hon i konjunktion med Neptunus som kan ge dig en falsk bild av verkligheten. Ex. Du bestämmer dig för att signa på det där gymmet och det står att du har gratis ”prova på” ett visst antal dagar men du läser att det är månader och så plötsligt behöver du börja betala. Eller det där dyra gymmet som du signar upp dig på är inte ett dugg bättre än det du gick på innan. Så kolla gärna upp detaljer innan och försök var lite logisk i ditt beslut, Neptunus får oss gärna att försvinna in i dimman.

Mot slutet av månaden kommer Venus att befinna sig i ditt eget hus, det 7e huset. Det blir härligt!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Tangerine Quartz

♏︎ Skorpionen
Kära Skorpionen, din januari månad var ganska djup och du hade mycket tid för att ta hand om dig själv och ge dig själv kärlek och komma dig själv inpå djupet. Den här månaden blir lite annorlunda.

När vi börjar februari månad står solen i ditt 4e hus för hem och familj, så ditt fokus ligger på hemmet och dina familjemedlemmar. Venus befinner sig samtidigt i ditt 5e hus för kreativitet och flört, så nog har du ett behov av att få ha roligt och släppa lös din kreativitet. Jag kan tänka mig att du just nu hellre vill sitta hemma och måla eller spela på ditt instrument snarare än att vara ute på dansgolvet?

Redan den 5e februari har vi en fullmåne i ditt 10e hus för karriär och status. Kanske är det dags att byta arbetsplats då du inte får så mycket uppskattning och utlopp för den kreativitet som du behöver? Det som du startade upp runt 28 juli i somras kommer att komma till en kulmination. Troligtvis kommer den här förändringen kopplat till din karriär att ske oväntat och plötsligt eftersom Uranus är iblandad. Det kan vara så att du känner att du inte har kontroll på det som händer. Det positiva här är att Venus kommer att flytta sig till ditt 6e hus i slutet av månaden och då bilda en trigon till ditt karriärshus. Detta innebär att du kan få lite tur när du söker nytt jobb eller vad du tar dig för som är arbetsrelaterad och kopplat till din status.

Nymånen den 20e februari sker i ditt 5e hus för kreativitet, romantik och fest. Det är mycket möjligt att du träffar en härlig person som du gärna inleder någon flört med under den här tiden. Venus som är kärleksplaneten kommer att uppmuntra dig till detta, men det ska sägas att hon står i konjunktion till planeten Neptunus som gärna ger en falsk bild av verkligheten. Därför kanske du upplever att den här härliga personen är lite för bra för att vara sann, och så är oftast fallet tyvärr. Men eftersom Venus ändå skänker lycka, så kan det mycket väl vara så att du har tur med den här personen och att du ändå fortsätter att träffa den trots att den kanske inte levde upp till ALLA förväntningar du hade. Det är också möjligt att du startar upp ett kreativt projekt av något slag som du brinner för.

Det låter som att det är en del förändringar på gång för din del Skorpionen, fortsätt framåt, allt sker av en anledning. Lita på universum! Det kan bli riktigt bra det här.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Svart Månsten

♐︎ Skytten
Kära skytten, förra månaden handlade mycket om ekonomi för din del. Nu rör sig äntligen alla planeter framåt igen, och kärleksproblem och obekväma ekonomiska situationer är ett minne blott. Nu fokuserar vi på februari istället!

Venus rör sig genom ditt hus för familj och hem i början av februari. Du kommer att vilja vara hemma och mysa mer än att vara ute på vift. Du kommer troligen att vilja ta hand om ditt hem mer och kanske köpa någon fin möbel eller annan inredning. Samtidigt kommer solen att befinna sig i ditt 3e hus för kommunikation och dina mentala processer. Det är mycket möjligt att det blir en hel del nätverkande via telefonen istället för ute i livet.

Mot slutet av februari däremot blir det livat. Venus kliver över till ditt 5e hus för fest, flört och kreativitet. Den energin kommer du att älska eftersom Venus kommer att vara i trigon till din sol och ditt första hus, så härliga vibes!

Fullmånen den 5e februari kommer att falla i det 9e huset, ditt eget hus som bland annat handlar om högre utbildning, utlandsresor eller livsfilosofi. Det är kanske är dags att komma hem från den där långa utlandsresan du varit på så länge? Eller ska du ta examen? Något du startade upp i juli kommer nu att fullbordas. Du kanske behöver åka hem tidigare från resan pga något hälsorelaterat, eller skjuta upp din examen? Planer kan bli ändrade med kort varsel, så det bästa du kan göra är att fortsätta vara optimistisk även om du kanske känner dig irriterad eftersom fullmånen har en tendens att förstora upp våra känslor.

Vi har även en nymåne den 20e februari som faller i ditt 4e hus för hus och hem. Kiron är inblandad, så det är mycket möjligt att du och dina familjemedlemmar får en helande nystart tillsammans. Ni kanske reder något gammalt groll, släpper och förlåter för att få en nystart tillsammans. Det kan ju till och med vara så att ni kommer varandra närmre efter detta? Mars bildar en sextil till Kiron i ditt 5e hus samtidigt, så det kan vara så att en romans är redo att bli något seriöst. Du får en drivkraft till att hela något som handlar om kreativitet eller kanske romantik. Kanske ligger drivkraften i att släppa det gamla i romantikfasen för att kunna gå vidare i den seriösa relationsfasen?

Det låter som att du har en spännande månad framför dig där du får chansen att ladda upp batterierna en stund, så härligt!

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Rodonit

♑︎ Stenbocken
Den senaste tiden har mycket fokus varit på ekonomi för din del Stenbocken och det kommer att fortsätta lite till. Merkurius backade genom ditt tecken i januari, och nu i februari går han äntligen framåt. Han kommer den 11e februari att gå till ditt 2a hus för ekonomi och kunna hjälpa dig att snacka till dig möjligheter och kanske får du mer mentalt fokus på ditt dagliga arbete?

Solen befinner sig i ditt 2a hus för ditt dagliga arbete och värderingar när vi inleder februari. Detta område kommer att vara i fokus för dig, samtidigt som Venus kommer att befinna sig i ditt 3 hus till 20 februari. Detta är en bra tid att kommunicera ut dina känslor till en partner eller andra du tycker om. Du kommer säkert att ha ett mer positivt mindset nu också då Venus som är kärlekens gudinna befinner sig i ditt hus för kommunikation. 

Fullmånen den 5e februari handlar om ditt 8e hus där vi hittar delade resurser, lån, intimitet och ditt psykologiska sinne. Du kan behöva omvärdera din budget och du kanske avslutar ett samarbete med någon. Plötsliga utgifter kan dyka upp. Du kan bli överraskad när det kommer till din ekonomi, antingen får du ta emot en större summa pengar eller så behöver du betala mer än du hade tänkt.

20e februari har vi en nymåne i ditt 3e hus som symboliserar dina mentala tankeprocesser, kommunikation, men kan även vara något med dina syskon eller grannar. Du vill lära dig något nytt, du håller på att lära dig något nytt på egen hand som skulle kunna generera dig mer pengar. Mars i sextil med Kiron kan för dig handla om att du tar tag i din fysiska hälsa och ditt vardagsliv och gör din vardags mer hållbar, då du kanske inte haft det så harmoniskt hemma på sistone? Saker som du har mått lite dåligt över kopplat till din familj och ditt hem kan du nu hela genom att rikta ditt fokus på DIN hälsa. Det börjar med oss själva först och när vi tar hand om oss själva så brukar det andra vara enklare att lösa.

Det blir mycket fokus på ekonomi och ditt mindset. Kanske är det dags att starta en nya practice, börja meditera och vårda dina tankar?

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Ocean Jasper

♒︎ Vattumannen
Åh vad härligt att vi inleder februari med att allt fokus får vara på dig Vattumannen! Hela januari handlade i princip om ditt undermedvetna och nu äntligen handlar allt om dig och din fysiska kropp här ute i världen. Du har precis haft Venus i ditt tecken och nu är solen här och lyser upp. Det är dags för dig att få briljera med all din kunskap och prata med folket och visa alla både hur begåvad men också hur vacker du är. Venus befinner sig i ditt 2a hus för värderingar och ekonomi, så passa på att förvalta det du får in. Venus är lilla lyckan och kommer gladeligen att ge dig pengar. 

5e februari är det fullmåne i ditt 7e hus för romantik och nära relation, även buisnesspartners faller under den här kategorin. Något du och din partner har startat och pratat om sedan slutet av juli kommer att nå sin kulmen nu. Kan det vara så att det är dags att slå på stort och gifta er? Eller är det dags för separation? Med din styrande planet Uranus i bilden kan det ske något oväntat. Kanske kom den där separationen helt oväntat pga de där stora känslorna som en gång funnits inte finns längre? Den där passionen har liksom försvunnit? Uranus befinner sig trots allt i ditt hus för familj och hem, så om din partner plötsligt vill separera och flytta så är det därför. Men det kan också vara så att ni tillsammans bestämmer er för att sälja och flytta till något nytt då förändringens vindar blåser genom hemmet.

Den 20e februari har vi en nymåne i ditt 2a hus för värderingar och materiella tillgångar.
Kiron som är i ditt 3e hus står i sextil till Mars som befinner sig i ditt 5e hus för kreativitet.
Det kan vara så att du kommer på någon ny idé för hur du kan tjäna pengar och på ett sätt som du tycker är roligt. Du kanske kan tjäna pengar på din hobby och på något kreativt du ägnar dig åt? Kiron kommer att påminna dig om hur du uttrycker dig och kommunicerar, så om du kommunicerar från hjärtat och visar att du brinner för det du ex. vill sälja så kommer andra att vilja köpa.

Du kanske inte har så mycket tur i kärlek denna månad, men däremot har du tur med din ekonomi om du förvaltar den väl.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Orkidé Kalcit

♓︎ Fiskarna
Vi inleder februari månad med att Venus är i ditt tecken, sååå lyckosamt för dig. Venus älskar att vara hos dig, och sedan 27/1 har hon förmodligen skänkt dig en hel del lycka och kärleksfulla vibes. Solen befinner sig i ditt 12e hus så du kommer att försvinna in lite extra i ditt luftslott de första veckorna. Ditt behov av att få vara i luftslottet och bearbeta saker är helt okej. Venus kommer ju samtidigt att ge dig massor av uppmärksamhet, så det kanske inte är så att andra uppfattar att du helst vill vara lite ifred just nu.

Den 5e februari har vi en fullmåne i ditt 6e hus för rutiner och hälsa. Det är dags av avsluta något kopplat till dina rutiner, din fysiska hälsa och din psykiska hälsa som inte ger dig något längre. Kanske har du tröttnat på den fysiska aktivitet du utövar? Älskar du maten du lagar eller gör du den bara för att du måste? Med Uranus i kvadratur till månen kan det vara så att en oväntad händelse får dig att tänka om. Plötsligt så kanske du säger upp ditt gymkort bara sådär och anmäler dig till en karatekurs istället? Hitta goda vanor som du känner att du verkligen tycker om och som är hållbara för dig.

Dagen innan nymånen kommer solen att gå in i ditt eget tecken och det blir mer stjärnglans och lycka för dig Fiskarna.

Nymånen den 20 februari faller i ditt eget hus. Det här är början på något nytt, speciellt eftersom månen faller på grad 1. Du får en chans att börja om gällande din identitet, din image och din fysiska kropp. Du kommer troligen att dyka djupt inom dig själv och komma fram till både det ena och det andra. Försök att stanna kvar och titta på det som behövs tittas på och hela gärna dig själv från saker som sårat dig tidigare så att du släpper taget och försköna inte dina gamla sår.

Det blir en djup och speciell nymåne för dig fiskarna, en viktig transformativ tid för dig.

Kristall som kan hjälpa dig ta vara på dessa energier denna månad är Malakit