6 crazy crystal celebs som älskar kristaller lika mycket som vi gör

Vad har Victoria Beckham, Adele och Lena Dunham gemensamt med oss på Oh La Moon? De är precis som vi tokiga i kristaller. Här är kändisarna som inte lämnar hemmet utan en kristall i fickan, som boostar sin hudvård med Rosenkvarts och kryddar sexlusten med yoniägg. Hollywood goes Crystalwood!

Victoria Beckham – Hon var med i Spice Girls. Hon designar kläder. Hon gifte sig med David Beckham. Let’s face it, Victoria Beckham har lyckats med mycket i sitt liv. På senare år har hon också börjat älska kristaller, och allt startade med en Svart Obsidian som hon fortfarande alltid bär med sig i väskan. (Psst! Svart Obsidian hittar du i vårat Manifest Kit här!)

Victoria Beckham är också ett stort fan av den Svarta Turmalinen som alltid finns backstage på hennes modevisnigar för att rensa bort all negativ energi. Hon har även börjat använda dessa magiska stenar i sitt eget klädesmärke och säljer nu flera olika smycken med kristaller. Om Posh Spice säger att kristaller är grejen, så är garanterat kristaller grejen!

Lena Dunham – Den coola författaren och hjärnan bakom den populära TV-serien Girls är också en Crazy Crystal Lady. Vi har sett på Lenas Instagram att hon är ett extra stort fan av kristallsmycken och då främst kristallhalsband. Lena själv har sagt att hon bär med sig sina kristaller för att påminna sig om att leva i nuet och att varje sekund är lika unik och glittrande som en kristall.

Gillar du också smycken med kristaller så har vi bla dessa ljuvliga Crystal Candy armband i ren Dunham-anda.

Katy Perry – Om du trodde att Katy Perry fick alla sina män genom att vara.. Ja, Katy Perry så think again! Världsstjärnan själv har sagt “Jag förblir inte singel länge. Jag bär alltid med mig en Rosenkvarts som attraherar män.” Hon fortsätter och säger “Jag kanske behöver lugna ner det hela med hjälp av en Ametist”. Katy Perry är helt klart a true Moon sister!

Miranda Kerr – Har du också alltid undrat hur supermodellen Miranda Kerr får till sitt glow? Vi har svaret! Hon boostar sina hudvårdsprodukter med Rosenkvarts och applicerar sin hudkräm med en Jade Roller. Hon har även erkänt att hennes kristallstav i Clear Quartz är en av hennes mest värdefulla ägodelar. 

Gwyneth Paltrow – Att skådespelerskan Gwyneth Paltrow älskar kristaller kanske inte är helt otippat då hon mer eller mindre blivit Hollywoods självutnämnda hälsoguru. På sin egen hemsida promotar Gwyneth Paltrow bland annat Yoniägg och säger att det tagit hennes sexliv till helt nya höjder. Hollywoodstjärnan berättar också att hennes favoritkristall är Jade och vi förstår henne. Vi har alltid med oss en Jade i väskan för att öppna upp för nya möjligheter.

Adele – Den ljuvliga singer/songwritern Adele har tagit hjälp av kristaller för att bli av med sin scenskräck. Efter sin mammaledighet tog sångerskan hjälp av ett gäng kristaller, bland annat en Citrin, för att hon kände sig osäker. Det blev ett av hennes bästa framträdanden någonsin. Senare samma år på Grammygalan hade hon tappat bort sin Citrin, och det blev en av de värsta spelningarna hon varit med om säger sångerskan själv i en intervju. Alla behöver helt enkelt en Citrin i sitt liv!

Psst.. Följ oss på Instagram för att få daglig magi i ditt flöde!