Nymåne och Feel Good Ritual ☾

Happy New Moon! Idag är det nymåne i Jungfruns tecken och därför är det ett perfekt tillfälle att sätta nya mål och intentioner inför den kommande månaden. Vi älskar nymånen för att den ger oss möjligheten att en gång i månaden börja om, bryta dåliga vanor och starta nya projekt. Dagens nymåne är en av de starkaste nymånarna på hela året. Så passa på att boosta dina drömmar lite extra mycket i helgen och ta tag i saker du länge tänkt göra. Nu är den bästa tiden!

Nymånen i Jungfruns tecken symboliserar bland annat välmående och hälsa, så se till att rena dig själv från negativa energier, dåliga vanor och skapa istället nya vanor som får dig att må bra. Du är den viktigaste personen i ditt liv, så försök att ge dig själv lite extra self love den kommande månaden.

Nymåneritual

Hitta ett safe space där du kan sitta ostört en stund. Blunda och ta några djupa andetag. Eftersom att den här nymånen handlar om hälsa och välmående så kommer det också att vara fokuset för den här nymåneritualen. Ta fram papper och penna, reflektera en stund över dina rutiner och vanor. Har du några vanor som inte får dig att må bra? Skriv i så fall ner dem på pappret och varför du vill bryta dem.

När du har gjort det är det dags att skriva ner de nya rutinerna och vanorna som du vill ersätta de gamla med. Vad kan du göra varje dag för att må lite bättre? Hur vill du känna dig? Vill du kanske börja träna en gånger i veckan för att du vill känna dig stark? Eller vill du lägga dig tidigare på kvällarna för att få mer energi? Känn efter och skriv ner det på ditt papper.

När du är klar, läs igenom dina nya feel good-intentioner och sätt sedan upp lappen på ett ställe där du kan se den varje dag. Kanske på kylskåpet eller på badrumsspegeln. Läs dina intentioner varje dag den kommande månaden för att påminna dig själv om dina nya vanor och hur du vill må.

Tre kristaller vi älskar att använda under våra månritualer:

Clear Quartz är den perfekta kristallen att ha med sig när man sätter nya mål och intentioner. Du hittar den här!

Månsten Peach hjälper dig att bryta dåliga vanor och stärker kärleken till dig själv. En perfekt sten för den här nymånen. Du hittar den här!

Selenit ger oss klarhet, lugn och stärker vår aura. Du hittar den här!

Dela gärna med er av era Feel Good-intentioner i kommentarerna, och glöm inte att följa oss på Instagram @ohlamoon.se  

Kommentera

All comments are moderated before being published