7 Kristaller under kudden & en ritual för en magisk midsommar

Midsommarafton + Kristaller = Magi! Det är dags att uppdatera traditionen sju blommor under kudden med sju kristaller under kudden, en ny tradition som både kommer boosta dina drömmar och ditt välmående! Let the (midsummer) magic begin! 

 

Det finns massa olika historier på hur man trodde sig kunna använda midsommarnattens magi för att spå in i framtiden. Det kanske bästa exemplet på detta är den klassiska traditionen sju sorters blommor under kudden. Det är dags att uppdatera den här traditionen till något ännu härligare som både kan förstärka dina drömmar under midsommarnatten men också boosta ditt välmående och göra dig redo att öppna upp och bjuda in dina drömmar och sommarens härliga energier. 

Midsommarafton är en milstolpe för att vi tagit oss halvvägs genom 2024 och det är god tid att stanna upp och reflektera för att checka in med dig själv och stäm av hur du mår och öppna upp både body, spirit and mind för att bjuda in allt den här sommaren har att erbjuda. 

MAGISK MIDSOMMARRITUAL: 

Gör en ritual själv eller tillsammans med dina vänner under midsommar för att manifestera dina drömmar och gör resten av 2024 till bästa möjliga tid! 

Ta fram papper, penna, något att rena ditt space med, dina kristaller och kanske lite härliga blomblad eller eteriska oljor att boosta din påse med. 

Rena ditt space, dig själv och dina kristaller med någon härlig rökelse

Placera dina kristaller på kroppen eller ha dem nära dig och meditera en stund för att tune in och lyssna till ditt hjärtas röst. Vad vill du manifestera in resten av året? Vad behöver du för att leva ditt drömliv? Vad är din innersta längtan? 

Ta fram ditt papper och penna och skriv ner allt som kommer till dig. Skriv ner allt som du drömmer om och håll inte tillbaka!

Lägg ner dina valda kristaller och din lapp i din påse. Om du vill så boosta den lite extra med några blommor, blad, eterisk olja eller något annat fint som du dras till. Låt din intuition guida dig.

★ Blås in känslan du har i kroppen, alla dina drömmar och din motivation i din påse and let the magic begin! 

Placera din påse under kudden och se vad som kommer till dig i dina drömmar. Ha en notebook bredvid sängen så du kan skriva ner vad du kommer ihåg när du vaknar. Kom ihåg att dina guider pratar med dig när du drömmer! 

Let your dreams come true, Moon Friend! 

 

KRISTALLER FÖR EN MAGISK MIDSOMMAR ☾

Citrin - Din personliga helarklack som är perfekt för att manifestera in glädje, energi, självförtroende och pepp. 

Sodalit - Den påminner dig om ditt självvärde, att du är powerful och att du alltid ska våga tala din sanning. Du är värd att leva ditt drömliv!

Rosenkvarts - Ingen midsommardröm är komplett utan kärlekskristallen Rosenkvarts, den här underbara stenen sägs stärka både kärleken till andra och till dig själv. Perfekt för att manifestera in mer kärlek i livet! 

Clear Quartz - Ett måste när du vill boosta din intuition och intention samt vill ha mer klarhet! Ett ultimat val när du ska ta dig närmare dina drömmar då den kan leda dig på rätt väg och boosta dina andra kristaller som du har programmerat. 

Karneol - En eldig kristall som står för kreativitet, stabilitet, sexualitet och styrka. Det sägs att Karneolen kan göra så våra drömmar känns mer levande, en perfekt kristall inför midsommarnatten med andra ord! Men även magisk att boosta dig med för en riktigt het sommar!

Jadestår för balans och sägs hjälpa oss att se, förstå och förändra det som behövs för att vi ska hitta balans i livet. Det sägs också vara en magisk healingkristall som öppnar upp ditt hjärta. 

Grön Kalcit - Vår "dream big crystal" som sägs guida dig mot dina drömmars mål (kanske din drömpartner eller din drömsommar?)

Glöm inte att tagga oss i din magiska midsommar @ohlamoon.se