RECLAIMING YOUR SELF PLEASURE!

Sexuell njutning är en naturlig och väsentlig del av våra liv men tyvärr är det många som fortfarande skäms kring ämnet eller över sina sexuella önskningar. Men tänk om vi sa till dig att det kan vara stärkande att återta sin njutning?

Fler och fler människor vänder sig till sexleksaker, yoni äggvibrator för att ta kontroll över sin sexuella njutning och uppleva djupare intimitet. Det finns något för alla!

FÖRDELARNA MED ANVÄNDA VIBRATORER FÖR SEXUELL EMPOWERMENT

Det finns många fördelar med att använda vibratorer för sexuell empowerment. Först och främst kan vibratorer hjälpa dig att få kontakt med din kropp och förstå dina sexuella preferenser. Många människor har svårt att nå orgasm genom traditionellt sex eller onani, men vibratorer kan göra det lättare. Med en vibrator kan du utforska olika typer av stimulering och hitta det som känns bäst för dig. Du kan experimentera med olika hastigheter, intensiteter och vibrationsmönster och lära dig vad som ger dig mest nöje.

Vibratorer kan också förbättra dina sexuella upplevelser och göra dem mer tillfredsställande. När du använder en vibrator förlitar du dig inte bara på att din partner ska glädja dig. Du deltar aktivt i sexuell njutning och kommunicerar dina behov och önskemål. Detta kan leda till djupare intimitet och kontakt med din partner. Dessutom, när du använder en vibrator är det mer sannolikt att du får orgasm, vilket kan frigöra endorfiner och minska stress.


ATT VÄLJA RÄTT VIBRATOR FÖR DIG

Med så många olika typer av vibratorer på marknaden kan det vara en utmaning att välja rätt för dig. Du bör dock tänka på några saker när du handlar en vibrator.

STIMULERING
Tänk först på vilken typ av stimulans du tycker om. Föredrar du klitorisstimulering, vaginal stimulering eller båda? Detta hjälper dig att bestämma om du vill ha en klitorisvibrator, en lufttrycksvibrator eller en Vaginal/G-punktsvibrator.

FORM & STORLEK
En annan faktor är storleken och formen på vibratorn. Vissa människor föredrar små och diskreta vibratorer de kan använda när de är på språng, medan andra föredrar större, kraftfullare vibratorer som ger intensiv stimulans.

LJUD
Dessutom bör du tänka på vibratorns ljudnivå, speciellt om du planerar att använda den med en partner eller offentligt.

HUR MAN ANVÄNDER EN VIBRATOR FÖR MAXIMAL NJUTNING

När du har valt rätt vibrator för dig är det dags att börja använda den! Här är några tips för att få ut så mycket som möjligt av din vibrator:

1. Börja långsamt:
Börja med en lägre intensitet och arbeta upp till de högre inställningarna. Detta hjälper dig att undvika överstimulering och bygga upp till en mer intensiv orgasm.

2. Experimentera med olika positioner:
Prova att använda din vibrator i olika positioner för att hitta det som känns bäst för dig. Du kan använda den liggande, sittande eller stående.

3. Utforska olika ställen:
Fokusera inte bara på dina könsorgan. Experimentera med din vibrator på dina bröstvårtor, insida lår och andra zoner för att uppleva en helkroppsorgasm.

4. Använd glidmedel:
Att använda glidmedel kan få din vibrator att kännas mer bekväm och njutbar. Se bara till att använda ett vattenbaserat glidmedel om du använder en silikonvibrator.

Ta tillbaka din power & njutning är en act of self love! Vibratorer kan hjälpa dig att få kontakt med din kropp, utforska nya sexuella upplevelser och förbättra din njutning!

Oavsett om du använder en sexleksak ensam eller med en partner, är kommunikation nyckeln. Prata med din partner om dina önskningar och utforska nya förnimmelser tillsammans. Låt inte skam eller pinsamhet avskräcka dig från att uppleva den njutning och intimitet du förtjänar.

Omfamna din sexuella energi med sexleksaker och ta kontroll över din njutning med Oh La La!

 

Artikel är skriven av The Oh Collective.