ALLT DU BEHÖVER VETA OM NYMÅNEN I SKYTTENS TECKEN ☾

Happy New Moon! Det är äntligen dags för Nymåne i Skyttens tecken (14/12)! Det är dags för dig att sätta lite nya mål och intentioner och få dem boostade med Skyttens eldiga energier. Vi har såklart längtat lite extra just efter denna Nymåne eftersom den är i Skyttens tecken och som ni säkert redan vet vid det här laget så handlar det om att FIRA och TAKE ACTION! Så gör dig redo för en kraftfull Nymåneritual där du släpper taget om gamla tankemönster och bjuder in dina allra största drömmar, let the magic begin! 

Inte nog med att det här är årets absolut sista Nymåne -den infaller dessutom i en av zodiakens kraftfullaste tecken - Skytten - och som att det inte vore nog med magiska energier så sker det också en solförmörkelse. WOW! Solförmörkelsen fungerar som en energiportal som gör att vi får en extra skjuts mot våra mål och drömmar. Man kan säga att solförmörkelsen förhöjer Nymånens redan starka energier ytterligare ett snäpp.

NYMÅNE I SKYTTEN ☾

Just den här Nymånen handlar om att släppa taget om gamla sanningar och bjuda in nya som kan hjälpa oss take action mot våra mål. Vi skapar våra egna sanningar och är konstnärerna till våra egna liv. Vissa saker vi tycker och tänker om oss själva kan lyfta oss och få oss att må bra (positiva affirmationer) det här för oss närmre våra drömmar medans våra negativa tankar om oss själva (till exempel känslor av otillräcklighet) begränsar oss och hindrar oss från att nå vår fulla potential.

Nymånen i Skytten tillammans med Solförmörkelsen ger oss ett unikt tillfälle att verkligen släppa taget om våra gamla sanningar som inte gynnar oss och istället bjuda in nya sanningar vi kan använda för att nå våra mål och bli vårt absolut bästa jag. Den här Nymånen är full av hopp, glädje och optimism till framtiden -allt är påväg mot det bättre och Skyttens starka positiva energier gör att vi alla känner av detta starka skifte. Den här Nymånen påminner oss om att drömma stort, större än vi kanske vågat och att mirakel finns överallt. Nymånen tillsammans med Skyttens energier ger våra manifestationer en extra stark boost och inga drömmar är för stora för att våga satsa på just nu!