Reflektion, mål och kristallerna vi har med oss in i 2021 - Oh La Moon tjejerna berättar

Happy New Magical Year! ⭑
Det har blivit dags att lämna 2020 bakom oss och vilket år det har varit. Det här är året vi kommer minnas med blandade känslor men en sak är säker, nu är det dags att blicka framåt och kliva in i 2021 med nya drömmar och mål! I den här artikeln delar Oh La Moon tjejerna med sig av en liten reflektion över året som varit, vad dem ser fram emot 2021 och vilka kristaller dem har med sig in i det nya året! 
Josefin - Grundare och ägare av Oh La Moon

⭑ Det jag känner mig mest tacksam för det här året är:
Min dotter Mio som kom 12 oktober och förändrade mitt liv och fyllde det med ännu mer kärlek. 

⭑ Min största utmaning under det här året har varit:
Det har varit att hinna med allt. Jag driver flera olika bolag som alla växer och behöver mycket energi + att jag varit gravid och fått barn. Av det har jag lärt mig att delegera och kommer därför anställa fler som kan avlasta mig så att jag kan fokusera på det jag tycker är kul och är bra på. Det ser jag SÅ mycket fram emot. Så otroligt taggad på 2021! 

⭑ 2021 tänker jag fokusera på:
Att vara närvarande med min dotter, det är min prio ett! 

⭑ Kristallerna jag har med mig in i 2021:
Min nya favorit Svart Månsten som står för just nystart och den känns klockren att ha med till det nya året! Jag kommer även ha mina favoriter Rosa Selenit som jag mediterar med på morgonen för att connecta inåt och öppna upp mitt hjärta, Grön Kalcit för att öppna upp för att drömma ännu större och min nya favorit Pyrit för att få ännu mer flow och framgång i mina olika företag. 

Sofie - Content Creator och Brand Manager

⭑ Det jag känner mig mest tacksam för det här året är:
Det här året har verkligen varit tacksamhetens år! Allt som har hänt i världen under 2020 har fått mig att stanna upp och känna tacksamhet över allt jag har - Min familj och mina vänner, min lägenhet, hälsan, mitt jobb… ja ALLT!

⭑ Min största utmaning under det här året har varit:
Det här året har verkligen varit utmanande och utvecklande för mig och första delen av 2020 kände jag mig faktiskt ganska vilsen. Jag bestämde mig för att åka iväg på ett retreat för att landa i mig själv, och där och då kändes det som att allt föll på plats! För mig har det här året handlat mycket om personlig utveckling som såklart inte alltid är enkelt eller speciellt härligt. Men det är tack vare utmaningarna som jag också har kunnat växa och utvecklas, och det är jag tacksam för!

⭑ 2021 tänker jag fokusera på:
Jag ser sååå mycket fram emot 2021 och jag tror att mitt huvudfokus för nästa år kommer vara min karriär. Det kommer hända mycket roliga saker här på Oh la moon och så kommer jag också bli färdigutbildad vegansk kostrådgivare och healer. Det är jag superpeppad på!

⭑ Kristallerna jag har med mig in i 2021:
Eftersom att 2021 kommer vara karriärens år för mig så kommer nog Pyriten bli min bästa vän. Den kommer jag ha på mitt skrivbord för att boosta mitt självförtroende och få mer flow i det jag gör och skapar på jobbet. Och så hoppas jag att den kommer hjälpa mig att manifestera in lite extra cash flow så att kan renovera mitt kök hehe. :) Rosa Rodokrosit för att jag vill connecta ännu mer med mitt hjärta nästa år. Den kommer jag meditera med varje morgon för att boosta kärleken till mig själv och påminna mig om att alltid follow my heart!
Olivia - Butikschef och Redaktör 
⭑ Det jag känner mig mest tacksam för det här året är:
Det här året har verkligen varit ett år av tacksamhet. Mitt i allt som pågått har jag verkligen känt en sån enorm tacksamhet till mina hundar, mina kollegor, mina vänner, min drömlägenhet och såklart min familj. 

⭑ Min största utmaning under det här året har varit:
Att lita på mig själv och ta tillbaka makten över mitt eget liv. Det här året har jag verkligen fokuserat mindre på vad andra förväntar sig av mig och mer på vad jag faktiskt vill göra. Jag har verkligen gjort ett aktivt val att fokusera på mina drömmar och det känns fantastiskt!

⭑ 2021 tänker jag fokusera på:
Jag tänker fortsätta fokusera på mina drömmar och se framåt! 2021 kommer det hända så mycket spännande grejer, både privat och på Oh La Moon vilket känns otroligt kul! Jag har aldrig känt mig så redo för nya utmaningar och hela jag skriker efter utveckling vilket känns helt fantastiskt! 

⭑ Kristallerna jag har med mig in i 2021:
Min Svarta Månsten är en ny favorit som jag programmerat med alla mina drömmar inför 2021! Min Rutilkvarts med Svart Turmalin har jag också med mig för att röja undan alla hinder som står i min väg och min Röda Golden Healer som påminner mig om hur viktigt det är med vila och återhämtning.
Elin - Webshopsansvarig
 Det jag känner mig mest tacksam för det här året är:
Mitt "nya" jobb på Oh La Moon och mina fina kollegor som jag får träffa varje dag!
I år har det blivit extra tydligt hur bra vi har det i Sverige och jag har känt en stor tacksamhet till det i år. Jag har också varit extra tacksam för mina vänner och familj och vad dom betyder för mig. Att jag och min sambo äntligen vågade renovera på egen hand i vår lägenhet. 

⭑ Min största utmaning under det här året har varit:
Att jag inte fått/kunnat träffa mina vänner eller familj som jag brukar. Att inte få träffa min kör en gång i veckan och skapa tillsammans i flow eller hålla konserter, det har varit en stor utmaning. Det här året har varit omvälvande med mycket global oro, och det har varit en utmaning att inte försvinna upp i det. Känslomänniska som jag är så har jag väldigt lätt att ta på mig andras känslor och oro, och det har jag fått jobba mer med i år att särskilja mitt från andras.

⭑ 2021 tänker jag fokusera på:
Lära mig ännu mer om mig själv, astrologi och reiki. Öva mer på att sätta kärleksfulla gränser. 

⭑ Kristallerna jag har med mig in i 2021:
2021 kristallen tror jag nog ändå blir Svart Månsten, jag är ju kräfta och har därför en extra connection till månen och oj oj när vi fick in den, den ropade på mig! Men också Botswana Agat för mjuka peppande vibes, Hypersten för att stärka min tillit och Rosa Selenit är några jag kommer att ha med på min nyårsritual.

I am love.
I am worthy. 
I am okay.

FÖLJ OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN!  ★