Nymåne i Stenbockens tecken ☾

Happy New Moon! ☾

På onsdag inträffar årets första nymåne i Stenbockens tecken. Vi är så peppade på den här nymånen och i den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att ta vara på energierna och kickstarta det här året på bästa sätt tillsammans med en ny rutin: en magiska morgonritual! Let the magic begin!

Stenbocken ☾

Stenbocken påminner dig om att ALLT är möjligt - så länge du är redo att göra det som krävs för att ta dig dit du vill. Årets första Nymåne bjuder på energier av nystart och nya möjligheter som boostar dig med känslan av att du är redo att göra förändringarna som är nödvändiga för att du ska bli en bättre version av dig själv och leva ditt drömliv. Genom att ta vara på Stenbockens peppande energier och sätta dina mål inför det kommande året ger du dig själv en magisk förutsättning för att nå dem. Kom ihåg att varje litet steg i rätt riktning för dig närmre din dröm!

Morgonritual ☼ 

Just nu är det ultimat att sätta nya rutiner som du kan göra i din vardag för att boosta dig själv, höja din vibration och ta dig närmre dina mål och drömmar.
Vi på Oh La Moon älskar att göra morgonritualer för att det är då vi sätter vår vibration för resten av dagen och lättare kan styra dagarna och vårt liv i den riktningen vi vill. Här är några saker vi gör under våra morgonritualer för att få en magisk start på dagen!

1. Rena din energi med en Salviabunt för att göra dig redo för en ny magisk dag. Bring in the good vibes!

2. Välj en kristall som du dras till som du kan ha med dig under dagen för att boostas av kristallens egenskaper och energier.Behöver du lugn? Då kan du tex välja en Ametist.
Behöver du boosta ditt självförtroende? Då kan du tex välja en Citrin.
Behöver du stärka kärleken till dig själv? Då kan du tex välja en Rosa Kalcit.

3. Meditera minst fem minuter för att connecta med dig själv och Universum. Om du vill kan du meditera med din kristall som du har valt för dagen.

4. Dra ett kort från din Feel Good Card Deck för att få ett budskap och lite extra guidning från Universum.

5. Sätt en intention för dagen. Känn in vad du behöver idag och sätt en intention som kan hjälpa dig att styra din energi och dagen i den riktningen du vill.

Vi har ett nytt magiskt år framför oss med nya möjligheter, lärdomar och minnen. Glöm inte bort att du har möjligheten att göra det här året lite extra magiskt och att ALLT är möjligt - så länge du är redo att göra det som krävs för att ta dig dit du vill, mot ditt drömliv! Redo? Nu kör vi!

GLÖM INTE FÖLJA OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN 

Kommentera

All comments are moderated before being published