Allt om Vattumannens period

Idag går vi in i Vattumannens period (20/1-18/2) som handlar om att höja din frekvens, leva din sanning och vara ditt true self. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta för att ta vara på den här perioden till max!

Moon Friend, det är dags att börja leva din sanning fullt ut och visa världen ditt true self! Vattumannens period påminner dig om att det är när du slutar anpassa ditt liv efter hur du tror andra vill att du ska vara, som du blir fri och kan vara ditt riktiga jag i alla situationer. Och det är just det den här perioden handlar om. Time to level up!

”The ultimate level up is being yourself”

Under de kommande fyra veckorna är det bra att planera in extra mycket av det som får dig att må bra för att höja din vibration. För att när du höjer din vibration höjer du samtidigt frekvensen på hela Jorden och i Universum. Vattumannen påminner dig också om the "oneness" - att vi alla är här tillsammans och att vi alla är connectade.

Kristaller för Vattumannens period:

 Vattumannens Stjärnteckenkit är det ultimata kitet för dig om är Vattuman och för dig som är peppad på att ta vara på Vattumannens egenskaper och energier. 

 Rosa Selenit är känd för att ha en extra hög vibration och öppnar upp ditt hjärta för kärlek och nya äventyr.

★ Amazonit är den ultimata kristallen för dig som är peppad på att leva och tala din sanning. Amazoniten sägs också kunna manifestera in mer glädje i ditt liv - det är dags att HAVE FUN!

 Vibrate Higher Box är perfekt för dig som är peppad på att höja din vibration. Boxen innehåller ett ritualljus, Salvia och två kristaller som sägs kunna hjälpa dig att höja din ritual.

 Mariposit hjälper dig att uttrycka din sanning, boostar din kreativitet och sägs hjälpa dig komma på nya idéer och pusha dig till att våga göra din grej fullt ut!


 Vit Aventurin är en ultimat Soul Work-kristall och är perfekt att använda för självreflektion och när du vill lära känna dig själv bättre.

Checklista för Vattumannens period:

Här är fem punkter att göra under den här perioden för att ta vara på Vattumannens energier till max!

★ Gör mer av det som får dig att må bra för att höja din vibration och frekvens.

★ Det är dags att börja leva och tala din sanning i alla situationer! Lita på att det som känns rätt för dig är det rätta. Följ din magkänsla - du vet vad som är bäst för dig!

★ Var kreativ för att öppna upp ditt mind för nya perspektiv och möjligheter. 

★ Använd dina kristaller för att höja din vibration. Ha dem i fickan eller väskan, meditera med dem, gör ett kristallaltare och sov med dina kristaller för att hela tiden boostas av deras egenskaper.

★ Meditera för att stärka din intuition. Den finns alltid där och guidar dig - du behöver bara börja lyssna inåt. 

★ Self love is the key! När du älskar dig själv är det också lättare att vara sann mot dig själv i alla situationer.

Är du redo att kickstarta igång den här perioden, leva din sanning och bli en 2.0 av dig själv? Yay! Let’s do it!