Allt om Vattumannens period

Den här veckan går vi in i Vattumannens period (20/1-18/2) som handlar om att höja din frekvens, leva din sanning och lära känna din egen energi. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta för att ta vara på den här perioden till max!

Vattumannens period påminner oss om att vi alla är conectade och att vi alla är en del av den kollektiva energin. På samma sätt som att den kollektiva energin alltid påverkar dig, så påverkar du också den kollektiva energin. Vi alla har möjlighet att förändra världen vi lever i, och för att kunna höja vibrationen i världen måste vi först börja med att se till vår egen energi och vibration.  

Under Vattumannens period uppmanas vi därför att vara extra uppmärksamma på vår egen energi. Lägg märke till vilken energi du sänder ut och hur den kan skifta från dag till dag och situation till situation Här är några reflektionsfrågor du kan ha med dig under den här perioden:

★ När är din energi och frekvens som högst?

★ När är din energi och frekvens låg?

★ Kan du se några samband eller mönster i hur din energi förändras under dagen och veckan? Tex när du är med specifika personer, när du gjort specifika rutiner, en specifik dag eller tid på dygnet?

★ Vad kan du göra för att höja din energi och frekvens?

Vattumannens period uppmanar oss också att alltid vara vårt sanna jag, utan att bry oss om vad andra tycker och tänker. Det här är en period att acceptera dig själv precis som du är - Din energi är unik och  viktig för den här världen! När du lever och talar din sanning kommer du också inspirera andra till att göra samma sak. 

Kristaller för Vattumannens period:

Vattumannens Stjärnteckenkit innehåller kristaller som är ultimata för dig som är Vattuman, men passar också dig som vill boosta dig med Vattumannens energier och egenskaper. 

 Amazonit ger dig glädje, höjer din frekvens och hjälper dig att alltid tala din sanning från hjärtat. 

Kiwi Jasper hjälper dig att bryta gamla mönster och supportar dig när du går igenom förändringar.

 Sodalit peppar dig att vara ditt sanna jag, påminner dig om ditt självvärde och att du alltid ska tala din sanning. Det är okej att ta plats och våga uttrycka dig för att leva ut din fulla potential.

 Rökkvarts skyddar din energi och hjälper dig att rena din energi om du har haft mycket runtomkring dig. Perfekt att ha i väskan eller fickan när du är kring mycket människor.

Månsten Peach påminner dig om att du är perfekt precis som du är. Den hjälper dig också att ta fram dina bästa egenskaper.

Fyra saker att göra under Vattumannens period:

★ Våga vara annorlunda! När du slutar försöka ”passa in” och anpassa dig så kommer du också bli fri till att vara precis som du är. Ge dig själv lite extra kärlek under den här perioden och påminn dig själv om att du är viktig och perfekt precis som du är.

★ Bryt gamla mönster! Under våra liv har vi alla samlat på oss olika believes, rutiner, tankemönster och vanor som format oss till den vi är idag. Våga se över dem och släpp taget om allt som inte längre supportar ditt högsta bästa jag under den här perioden.

★ Höj din vibration! Fyll den här perioden med saker för att höja din vibration. Det kan vara att påbörja en ny rutin, tex skriva tacksamhetslistor, meditera eller ta morgonpromenader i naturen. Eller så kan det vara att boka in roliga saker med dina vänner, göra något kreativt eller träffa nya människor. 

★ Tala och lev din sanning! Genom att stå upp för dig själv och leva din sanning kommer du också inspirera andra till att göra samma sak. 

Är du redo att kickstarta igång Vattumannens period och höja din vibration? Klicka här för att komma till shoppen och klicka hem dina nya favoritkristaller för den här perioden!