Guide - Så kommer du igång med dina kristaller

Om du läser det här är du redo för en uppgradering! Dina drömmar väntar på dig och det är ingen slump att du har hittat hit eller att du känner en dragning till kristaller. Kristallerna är här för att hjälpa dig boosta ditt välmående, manifestera dina drömmar och stärka kärleken till dig själv. I den här artikeln guidar vi dig och ger dig våra bästa tips för hur du kommer igång. Let the magic begin! ⭑

⭑ Så väljer du dina kristaller ⭑

Yay, det är dags att beställa hem dina nya favoritkristaller! Du kan välja kristaller på flera olika sätt, men det absolut roligaste sättet är att låta kristallerna välja dig. Det gör du genom att välja kristallerna du känner att du dras till, för att det är just dem du kan behöva lite extra just nu! Gå på din känsla och lita på din intuition, för att den har alltid rätt. 

Du kan också välja dina kristaller utifrån vad du känner att du behöver just nu. Om du tex vill ha mer lugn kan du välja Ametist som står för peace & harmony, och om du vill boosta kärleken till dig själv så kan du välja kärlekskristallen RosenkvartsLita på att kristallerna du väljer är perfekta för just dig.

⭑ Rena dina kristaller ⭑

När du har fått hem dina kristaller rekommenderar vi alltid att du börjar med att rena dem. Det kan du göra på flera olika sätt men det säkraste sättet som också är vårt favoritsätt, är att rena med hjälp av en Salviabunt. Tänd din Salviabunt, blås ut lågan och snurra dina kristaller i röken från Salvian tills du känner att kristallen är ren och redo att programmeras!

Andra sätt du kan rena dina kristaller på:

 Rena dina kristaller i vatten! Skölj dem under kranen eller lägg dem i en skål med vatten. (Alla kristaller tål dock inte vatten, klicka här för att ta reda på vilka kristaller du kan rena i vatten).

 Rena dina kristaller när det är fullmåne! Lägg dem på fönsterbrädan och låt månen rena och ladda dina kristaller med ny härlig energi. 

 Rena dina kristaller med andra kristaller! Om du har renande kristaller hemma, tex Selenit eller Clear Quartzkan du rena dina andra kristaller med dem genom att ha dem nära varandra. 

⭑ Programmera dina kristaller ⭑

När du har renat dina kristaller är du redo att programmera dem med en intention. Kristallerna fungerar såklart även om du inte har programmerat dem, men de blir extra kraftfulla när du har programmerat dem med vad du vill att just dina kristaller ska hjälpa dig med. 

Gör så här:
- Börja med att välja ut en kristall som matchar din intention, vill du tex manifestera ett nytt jobb kan du använda en Grön Aventurin eller om du vill boosta kärleken till dig själv kan du välja en Rosenkvarts.

- Håll din kristall i handen, blunda och ta några djupa andetag. Visualisera hur det känns att redan ha det du vill att din kristall ska hjälpa dig med - Hur känns det att ha drömjobbet eller att älska sig själv? Fokusera på känslan samtidigt som du laddar på din kristall med den.

- När du är klar tar du upp kristallen framför munnen och blås in din intention i kristallen. Avsluta sedan med att tacka din kristall för att den kommer hjälpa dig att uppnå din intention.

Nu när dina kristaller är programmerade fungerar dem som magneter som kommer hjälpa dig manifestera det du bett om! 

⭑ Använd dina kristaller ⭑

När du har programmerat dina kristaller är det dags att börja använda dem i din vardag och i ditt Soul Work - det är då magin händer på riktigt! Här är några sätt vi älskar att använda våra kristaller på:

 Ha dem i väskan, fickan eller BH:n för att boostas av kristallernas egenskaper under dagen och för att hela tiden påminnas om det du har programmerat dina kristaller med.

 Meditera med en kristall för att fylla på med det du känner att du behöver just nu. Håll den i handen och känn hur kristallens egenskaper boostar dig.

 Använd dem i ritualer för att manifestera dina drömmar och bjuda in nya saker i ditt liv.

 Sov med kristallerna under kudden för att slappa av, hitta lugn och fylla på med ny energi under natten.

 Använd dem som inredning för att sprida good vibes hemma eller på kontoret.

Det finns inga rätt eller fel utan hitta ett sätt som du gillar att använda dina kristaller på, som känns rätt för DIG. Kom ihåg att du själv måste put in the work för att nå dina mål, kristallerna kan inte göra allt jobb själv. Let the magic begin!

Vill du lära dig ännu mer om hur du kan använda dina kristaller och leva en mer spirituell livsstil? Klicka här för att komma till våra onlinekurser!

Glöm inte att följa oss på instagram @ohlamoon.se för lite mer magi i vardagen. ⭑