10 SAKER DU KAN GÖRA FÖR ATT HÖJA DIN FREKVENS

It's time to raise your vibration! Vi är inne i Vattumannens period och just nu är det extra bra att göra mer av det som höjer din vibration. För att när du höjer din vibration höjer du samtidigt frekvensen på hela Jorden och i Universum. I den här artikeln har vi samlat våra bästa tips på vad du kan göra för att vibrate higher! 
⭑ Rena dig själv och ditt hem med Salvia för att bjuda in ny härlig energi
Salvia är en naturlig rökelse som hjälper dig att rena bort gammal energi och bjuda in ny energi istället. Du kan använda din Salvia för att rena både ditt hem, din energi och dina kristaller. Bring in the good vibes!
⭑ Gör något kreativt för att höja din frekvens
När vi har kul och är kreativa vibrerar vi på en högre frekvens! Dansa, laga mat, måla, fotografera eller organisera hemma för att boosta ditt välmående och höja din vibration.
⭑ Meditera med en kristall för att släppa tankarna och istället lyssna inåt
Ibland kan det bästa sättet att höja din frekvens på vara genom att landa i nuet, connecta inåt och inte göra något alls. Återhämtning, meditation och vila kan vara nyckeln till att må bra och vibrate higher! 
⭑ Träffa en vän eller någon annan som gör dig glad
Kärlek är den absolut högsta frekvensen och när vi umgås med människor som vi mår bra av och kan vara oss själva med vibrerar vi på vår högsta frekvens. Och det bästa av allt? Får du och en vän varandra att må bra förhöjer ni varandras vibrationer, win/win!
⭑ Gör en ritual för att bjuda in ny energi
Det är dags att bjuda in ny härlig energi och ett av våra bäst sätt att göra det på är genom en ritual. Du kan tex göra en "let go-ritual" genom att skriva ner det du vill släppa taget om på en lapp och elda upp den. Efter det skriver du ner det nya du vill bjuda in i ditt liv för att höja din frekvens. Vad behöver du släppa taget om just nu?
⭑ Skriv en tacksamhetslista - Vad är du tacksam för just nu?
Genom att skriva ner allt du är tacksam för på ett papper höjer du din vibration och öppnar upp för att attrahera ännu bättre saker in i ditt liv att vara tacksam för! 
⭑ Ta en härlig promenad i naturen
Rörelse skapar rörelse, så ta en härlig promenad i naturen för att grunda dig, boostas med massa feel good-energi och för att få igång energin i din kropp! 
⭑ Gör ett kristallaltare för att höja vibrationen och sprida good vibes i ditt hem
Kristaller är ett kraftfullt (och härligt) sätt att höja din vibration på och varför inte passa på att höja vibrationen hemma genom att göra ett kristallaltare? Kristallerna kommer sprida massa good vibes i hemmet och hjälper dig att höja din egen vibration.
⭑ Sätt nya mål och intentioner som kan hjälpa dig att nå dina drömmar. Psst, glöm inte att dream big!
Genom att sätta nya mål och intentioner som kan hjälpa oss mot våra drömmar visar vi för oss själva att vi är redo att följa vårt life purpouse. Genom att vara sanna mot oss själva, våga drömma stort och tro på att vi förtjänar allt vi drömmer om kommer vi raise our vibration to the next level!
MED DESSA 10 ENKLA STEG KAN DU ENKELT RAISE YOUR VIBRATION SÅ ATT DU KAN MÅ SÅ BRA SOM MÖJLIGT OCH ÖPPNA UPP FÖR ATT BJUDA IN DITT DRÖMLIV ★