Nymåne i Vattumannens tecken ☾

HAPPY NEW MOON! ☾

På torsdag inträffar årets andra nymåne i Vattumannens tecken. Vi är så peppade på den här nymånen och i den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att ta vara på energierna och höja din vibration för att attrahera ditt drömliv! Let the magic begin! 

VATTUMANNEN ☾

Vattumannen påminner dig om att vibrationen du sänder ut kommer komma tillbaka, och därför är det extra viktigt att bli medveten om vad du sänder ut för vibration den här nymånen. Tracka energierna runtomkring för att få information om vibrationen du sänder ut, för att the vibes you send out will always come back!

Lägg också märke till när du har en hög vibration vs när du har en låg vibration och vad du kan göra för att vibrera på din högsta frekvens. För när du mår bra och din frekvens är hög kommer du också höja den kollektiva energin runtomkring dig. Love attracts love, kindness attracts kindness osv.. Manifestera in mer positiv och kärleksfull energi i ditt liv den här Nymånen!

New Moon Affirmation: "I raise my vibration to attract..." ☾

KRISTALLER SOM PASSAR DEN HÄR NYMÅNEN ☾

New Moon Ritual Kit - Det här kitet är den perfekta grunden till alla dina Nymåneritualer!

Amazonit - När vi har kul höjer vi vår vibration och Amazoniten är en glädjekristall som sägs kunna boosta vårt inner child. Det här är en lekfull kristall som påminner oss om att det är okej att släppa kontrollen och bara ha kul ibland.

Lapis Lazuli påminner oss om att vi alla är en del av universum, the oneness, och att stå upp för dig själv och leva din sanning idag kan ge någon annan möjligheten att göra detsamma imorgon. Be brave!

Rosa Selenit är känd för att ha en extra hög vibration och är därför perfekt att ha nära när du känner att du behöver boosta din egen vibration lite extra. High Vibes Only!

CHECKLISTA FÖR FULLMÅNE I VATTUMANNEN ☾

 Raise your vibration! Läs vår artikel om hur du höjer din frekvens HÄR!

Var uppmärksam vart du lägger ditt fokus. Fokuserar du på saker som du mår bra av som hjälper dig höja din vibration eller fokuserar du på saker som sänker din vibration och får dig att känna dig låg? Uppmärksamma och skifta ditt fokus om det behövs!

Sätt dig själv och din egen vibration först för att när du vibrerar på en hög frekvens kommer du hjälpa andra att vibrera på en hög frekvens. Och när du ger dig själv kärlek kommer du också kunna ge det till andra i din närhet. Spread the love!

GÖR DIG REDO ATT HÖJA DIN VIBRATION FÖR ATT ATTRAHERA DITT DRÖMLIV DEN HÄR NYMÅNEN! ★