FULLMÅNE I JUNGFRUNS TECKEN

Happy Full Moon! På lördag den 27/2 är det Fullmåne i Jungfruns tecken och den här Fullmånen är här för att påminna oss om att vi är tillräckliga och perfekta precis som vi är. I den här artikeln har vi samlat allt du behöver för att kunna göra en magisk Fullmåneritual, let the magic begin! 

Den här Fullmånen kommer det vara extra kraftfullt att släppa taget om rädslor, självkritik eller känslan av att inte vara tillräcklig som håller oss tillbaka från att följa våra drömmar. Den här Fullmånen är det dags att let go of alla känslor av osäkerhet och otillräcklighet som håller dig tillbaka och istället fylla på med känslan av att "you are enough!" 

★ Tre saker att reflektera över den här fullmånen

Ta fram papper och penna, dina kristaller och hitta ett safe space där du kan vara ostörd en stund. Meditera eller ta några djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen för att connecta inåt och svara på dessa frågor.

 1. Vad är dina styrkor? 

2. Har du någon dröm som du inte har fokuserat på än? Skriv ner din dröm och var specifik! Vad är det för dröm? Vad gör du? Hur känns det att redan leva din dröm? 

3. Vad har hindrat dig från att följa den här drömmen? Tex rädsla att misslyckas eller tankar om att du inte förtjänar att uppfylla den? Skriv ner det på ett papper och elda upp det eller släng det i papperskorgen för att let go!

När du har reflekterat över detta och släppt taget om det som hindrat dig från att följa din dröm är det dags att fylla på med ny energi! Det kan du göra genom att programmera en kristall med det du drömmer om och ha den med dig i vardagen för att hela tiden påminnas om det. Klicka här för att läsa hur du gör för att programmera dina kristaller. Och psst, glöm inte - du förtjänar att uppfylla dina drömmar!

★ Kristaller som passar extra bra den här fullmånen

★ Full Moon Ritual Kit är det perfekta kitet att ha med sig vid varje Fullmåne.

★ Rutilkvartsen sägs kunna röja bort alla hinder som står i din väg för att du ska bli den absolut bästa versionen av dig själv! Rutilkvartsen sägs också kunna skydda dig mot negativ energi, så vinka hejdå till bad vibes och energitjuvar - Det är dags att bli en 2.0 version av dig själv!

★ Orange Aventurin sägs kunna hjälpa oss få bort känslor som osäkerhet och kritiska tankar vi har om oss själva. Det är dags att göra ditt Soul Work denna Fullmåne och boosta dig själv med känslan av att you are enough!

★ Celestin sägs kunna hjälpa oss bryta tankemönster och passar dig som lätt fastnar i  "tänk om" tankar eller kritiska tankar om dig själv. "You don't have time for those negative thoughts, think again!"

★ Dalmatinen sägs kunna hjälpa dig att se och balansera dina bra egenskaper och mindre bra egenskaper vilket är perfekt när du vill levla upp och bli en bättre version av dig själv. Dalmatinen påminner dig också om att inte vara så självkritisk - Du gör alltid ditt bästa och det är tillräckligt!

★ Citrin sägs kunna fungera som din privata lilla hejarklack och peppar dig med energi, självförtroende, happy vibes och inner power!

★ Rökkvarts sägs kunna hjälpa  oss lösa upp negativa tankemönster vi vill bli av med. Den perfekta kristallen att ha med när du ska släppa taget om känslor och tankar som håller dig tillbaka!

★ Rosa Kalcit är en riktig self love-kristall som är perfekt för dig som vill boosta kärleken till dig själv. Den Rosa Kalciten påminner dig om att vara snäll mot dig själv och hjälper dig att älska och acceptera dig själv precis som du är!

Är du taggad på släppa taget om kritiska känslor som håller dig tillbaka och istället fylla på med pepp, self love och självförtroende denna Fullmåne? Perfekt!