Nymåne i Fiskens tecken ☾

HAPPY NEW MOON! ☾

På lördag den 13:de mars är det dags för årets tredje Nymåne i den nyfikna och konstnärliga Fiskens tecken. Vi är så peppade på den här nymånen och i den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att ta vara på energierna som är här för att påminna dig om att du förtjänar att leva ditt drömliv! Let the magic begin! 

FISKEN ☾

När Fiskens energier möter Nymånen är det verkligen magi i luften. Fisken påminner oss om att vi alla är del av något mycket större och att du redan är ett med dina drömmar, dem finns redan i ditt liv på ett eller annat sätt. Allt fint du har i ditt liv har du manifesterat, medvetet eller omedvetet. Fiskens energier påminner oss om att inget är omöjligt att manifestera. Tänk på dig själv och ditt liv som en historia, som det är du som skriver. Du är huvudkaraktären i din berättelse, hur vill du att personen i din historia ska må? Vad vill du att den ska ha i sitt liv? Hur vill du att den ska vara? Rannsaka dig själv och dina drömmar och vänd till ett nytt tomt blad i din historia som du kan fylla på med massa härliga drömmar och manifestationer denna Nymåne.

NEW MOON AFFIRMATION: "I AM THE CREATOR OF MY OWN LIFE AND I WANT TO.."
KRISTALLER SOM PASSAR DEN HÄR NYMÅNEN ☾

New Moon Ritual Kit - Det här kitet är den perfekta grunden till alla dina Nymåneritualer!

Grön Kalcit - Vår Dream Big Crystal som passar perfekt när du vill manifestera dina drömmar, den påminner oss också om att inga drömmar är för stora och att inget är omöjligt! Finns som , Trumlad och Touchstone

Ice Kalcit - NYHET! Den här kristallen sägs kunna boosta vår motivation och hjälper oss gå från tanke till action! Den passar perfekt den här Nymånen när du gör dig redo att styra ditt liv i den riktningen du vill.

Svart Obsidian - Den här är den optimala kristallen att ha med sig när du ska manifestera dina drömmar. 

Svart Månsten Touchstone - NYHET! Den Svarta Månstenen står för förändring och nystart, det här är den optimala kristallen att ha med sig under Nymåneritualer då den hjälper oss släppa taget om det gamla och bjuda in det nya. 

CHECKLISTA FÖR NYMÅNE I FISKEN ☾

★ Meditera en stund för att landa i nuet och för att känna in hur du mår just nu.

★ Skriv upp allt du är redo att manifestera in i ditt liv just nu -kom ihåg, inga drömmar är för stora!

★ Visa lite extra tacksamhet till allt magiskt du redan har manifesterat in i ditt liv. Att visa tacksamhet gör att vi öppnar upp och bjuder in ännu fler härliga grejer i våra liv och skapar dessutom en stark connection till att det finns så mycket fint runt omkring oss här och nu.

GÖR DIG REDO ATT VÅGA DRÖMMA EXTRA STORT OCH MANIFESTERA DINA DRÖMMAR DEN HÄR NYMÅNEN! ★