Nymåne i Vädurens tecken

Happy New Moon! Idag den 12 april är det nymåne i Vädurens tecken. Nymånen står för nystart och i den här artikeln berättar vi vilka energier Vädurens nymåne kommer med, vilka kristaller som är ultimata att använda och så delar vi tre saker du kan reflektera över under din nymåneritual.

Dagens nymåne inträffar i Vädurens tecken och den här nymånen uppmanar oss att börja styra våra liv i den riktningen vi vill, mot våra drömmar. Det är dags att nå din fulla och högsta potential genom att börja lyssna på din inre röst, följa din intuition och lyssna på ditt hjärta fullt ut. Vad drömmer du om just nu?

"I let go of everything that doesn't align with my life purpose"

Vädurens nymåne ger dig motivation, inspiration och mod till att börja styra ditt liv i rätt riktning mot dina drömmar. Släpp taget om rädslor och tankemönster som hindrar dig från att nå din högsta potential. Dina drömmar väntar på dig!

Kristaller för Nymånen i Vädurens tecken:

New Moon Ritual Kit innehåller kristallerna vi tycker är ultimata att använda under dina nymåneritualer.

★ Labradorit är en superspirituell kristall som sägs kunna hjälpa dig stärka din intuition och att hitta ditt life purpose.

Ice Kalcit boostar din motivation, hjälper dig att take action så att du kan förverkliga dina drömmar.

Sodalit boostar ditt självförtroende och peppar dig att leva din sanning. Den påminner dig om att du har allt inom dig och att du är redo att våga uttrycka dig för att leva ut din fulla potential.

Clear Quartz rensar ditt mind från tankar så att du kan börja lyssna mer på ditt hjärta. Den sägs kunna ge dig klarhet i olika situationer och fungerar som en förlängning av din intuition.

Tre saker att reflektera över den här nymånen:

★ Vad dömmer du om just nu? Skriv en drömlista eller gör en visionboard! Psst, glöm inte att allt är möjligt.

★ Vilka rädslor eller begränsande tankemönster kommer upp när du tänker på dina drömmar? Vad hindrar dig från att ta nästa steg och nå din högsta potential?

★ Vad kan du göra just nu för att styra ditt liv i riktning och nå din högsta potential? Skapa gärna en enkel vardagsrutin som du kan göra varje dag som kommer hjälpa dig framåt. 

Lär dig mer om att leva i takt med månens faser

Vill du lära dig mer om hur du kan leva i takt med månens faser för att skapa dig ditt drömliv? Då är vår onlinekurs om månen perfekt för dig! Just nu får du 15% rabatt på kursen med koden "NEWMOON15" (gäller 12/4-18/4). Kursen innehåller ritualer, aktiviteter och såklart massa information om varje månfas. Klicka här för att läsa mer om kursen, köp den idag och let the magic begin! ☾