Månförmörkelse och fullmåne i Skyttens tecken

På onsdag den 26/5 är det månförmörkelse och fullmåne i Skyttens tecken som peppar dig att gå utanför din comfort zone för att öppna upp för nya perspektiv och möjligheter. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta!

Är du redo för veckans kraftfulla månförmörkelse och fullmåne i Skyttens tecken? Den här fullmånen pushar oss utanför vår comfort zone och våra vardagliga rutiner för att öppna upp för nya perspektiv och möjligheter. För att vi ska kunna växa och utvecklas måste vi våga testa nya saker, och veckans fullmåne är här för att boostar dig med massa mod!

Fullmånen handlar om att släppa taget om allt som inte längre gynnar dig, och den här fullmånen är det därför ultimat att släppa taget om rutiner och rädslor som hindrar dig från att våga kasta dig ut i det okända. Skriv ner allt du vill släppa taget om på en lapp och elda upp den på ett säkert sätt - Let go and let the magic begin!


TRE KRISTALLER SOM ÄR ULTIMATA FÖR SKYTTENS FULLMÅNE ⬤

★ Månsten - Det handlar om att lita på att Universum har en plan för dig. Även om det ibland kan kännas svårt att släppa kontrollen och lita på att det som ska ske kommer ske så är det exakt det Månstenen är här för att hjälpa oss med.

★ Angel Aura - Allt handlar om att stay positive, denna kristall kallas för the moodlifter och ger oss massa pepp och glädje. Den uppmuntrar oss till att följa våra drömmar och känns som en klockren kristall för att aligna sig med skyttens energier denna fullmåne.

Kiwi Jasper Din Kiwi Jasper är här för att supporta och peppa dig när du genomgår förändringar och påminner dig om att du är på rätt väg, även om det kanske känns jobbigt i stunden. Kom ihåg - "Nothing changes if nothing changes".

VILL DU LÄRA DIG MER OM FULLMÅNEN OCH HUR DU GÖR FULLMÅNERITUALER? KLICKA HÄR FÖR ATT SPANA IN VÅR ONLINEKURS "SÅ SKAPAR DU DITT DRÖMLIV MED HJÄLP AV MÅNEN"!