Allt om fredagens månförmörkelse och fullmåne

På fredag är det dags för fullmåne i Skyttens tecken och allt handlar om att se saker från den ljusa sidan och take back our power! Mantrat för denna fullmåne är kort och gott: Vad är det bästa som kan hända? I den här artikeln guidar vi dig som vanligt genom allt du behöver veta och vilka tre kristaller som kan boosta dig ordentligt just denna fullmåne. Let the magic begin!

Månförmörkelse ⬤

Till att börja med, det är inte en "vanlig" fullmåne som kommer inträffa denna fredag utan vi går rakt in i en månförmörkelse. Detta astronomiska fenomen sker när solen, månen och jorden ligger i perfekt linje med varandra. Jordens skugga träffar månen som blir förmörkad och det här ger oss en extra unik chans att bryta gamla mönster, förstå vår fulla potential och släppa saker vi inte längre behöver. Så passa på att göra en fullmåneritual denna fredag för att verkligen ta vara på detta unika fenomen och dess kraftfulla energier!

Fullmåne i Skytten ⬤

Den eldiga skyttens energier är exakt vad vi vill kickstarta denna sommar med! Skytten är känd för sin positivitet och ser alltid saker från den ljusa sidan och peppar oss med tron på att det bästa alltid kommer hända. Även om det ibland känns som inget blir som det ska, så är skytten här för att påminna oss om att allt blir exakt som det ska i slutändan, vi måste bara lita på universums plan för oss. Vägen är inte alltid spikrak men varje litet stopp på vägen är här för att lära oss något som vi kommer växa av. Så ta dig tid att reflektera över de senaste stora händelserna i ditt liv, vad tar du med dig från dem? Har dem på något sätt fått dig att växa? Att hitta meningen i våra erfarenheter är målet denna fullmåne och tar vi oss tiden att reflektera kommer vi röra oss utanför vår comfort zone och detta kommer leda till att vi intar sommaren med självsäkerhet och glädje. It's time to take back our power this Full Moon!

Tre kristaller värda att investera i ⬤

Månsten - Det handlar om att lita på att universum har en plan. Även om det ibland kan kännas svårt att släppa kontrollen och lita på att det som ska ske kommer ske så är det exakt det Månstenen är här för att hjälpa oss med.

★ Angel Aura - Allt handlar om att stay positive, denna kristall kallas för the moodlifter och ger oss massa pepp och glädje. Den uppmuntrar oss till att följa våra drömmar och känns som en klockren kristall för att aligna sig med skyttens energier denna fullmåne. 

Psst.. spana in våra magiska Golden Angel Aura Kluster som har en extra kraftfull energi.

 Tigeröga - Den här kristallen kommer pusha oss att gå utanför vår comfort zone och är perfekt att ha med sig för att öppna upp för nya äventyr denna fullmåne

Vill du boosta dig lite extra med Skyttens energier denna Fullmåne? Spana in vårt Stjärnteckenkit Skytten och glöm inte att följa oss på @Ohlamoon.se för mer magi i vardagen! ⬤