Astroprognos & Horoskop - Mars

MÅNADENS TUNE
Se låtens text för mer styrka.

Born this way – Lady Gaga
En kvinna som står starkt i sin kraft, född i Vädurens tecken.

 
3 STARKA FÖR MARS

SPIRITUALITET – INRE KRAFT – INDIVIDUALITET
 
 
MÅNADENS HIGHLIGHTS
Marsdagar att lägga på minnet.
 
         10          11          20          23          25         
 

 

10 MARS – NYMÅNE I FISKARNA & MERKURIUS I VÄDUREN

Idag mötts vi under två fantastiska energiskiften, Merkurius kliver in i den eldiga Väduren och vi har en stark Nymåne i Fiskarnas energi. Låt mig berätta vad som sker här. När denna rörliga planet Merkurius landar i Vädurens sprakande energi skapas en otroligt driven energi framåt och du kan uppleva en starkare livsgnista just nu. Kanske har du fått mer klarhet till din individuella resa under den senaste perioden och upplever att du vill emot nya horisonter och äventyr, inre som yttre. Merkurius styr också vår kommunikation och du kan uppleva att din röst är alltmer eldig och något rappare än vanligt, så var varsam av när och hur du uttrycker dig under denna energi. Tillsammans med detta eldhjul har du en otroligt stark Nymåne som också stödjer dig emot en ny cykel i ditt liv, och denna gång landar den i Fiskarnas energi. Tillåt rösten utav Merkurius att tala ut igenom denna Nymåne. Denna måne bidrar till ny kraft och din inre röst är den som talar högst just nu. Du kan uppleva en otroligt stark kontakt med din intuition och automatiskt sprids ett lugn i hela kroppen. Fiskarnas energi är byggt utav rörligt vatten, vilket skapar flöde och tacksamhet till ditt vardagliga liv. Låt denna nymåne bjuda in mer magi, visdom, och tacksamhet till ditt liv, moder jord, och alla varelser som lever här i vår sfär.

11 MARS – VENUS I FISKARNA

Planeten som beskriver vår njutning, passion, och harmoni kliver också in i Fiskarnas energi och skapar ”bliss”. Detta skapar en något djupare energi på ett emotionellt plan, men också en otroligt lättsam energi där du är skyddad i ditt personliga flöde. En fin energi till att ge uttryck för dina känslor på ett väldigt vackert och mjukt sätt, och det kan kännas lättare att öppna upp ditt hjärta just nu. Om spiritualitet tillhör din dagliga praktik så är det fint att fördjupa dig i detta just nu, men detta kan du även väcka genom ditt kreativa uttryck. Dans, sång, konst, yoga, all typ utav kreativt skapande finns här för dig just nu till att växa och utvecklas på din personliga resa. I’m telling you, NJUT! 

20 MARS – SOLEN I VÄDUREN & VÅRDAGSJÄMNINGEN

Gott nytt astrologiskt år! Våren är här(!) och vi träder nu in i en ny härlig cykel för oss att ta in, blomma inom, och njuta utav. Vi har fortfarande många planeter i Fiskarna, men nu tackar vi för alla magiska stunder som denna säsong har bjudit på och låter solen resa vidare till vårt allra första och yngsta tecken, Väduren! Det är en sprakande eldig energi som bjuds på och ett starkt energilyft är här för att stödja dig på din väg in mot solen och våren. Under denna period sår vi frön och möjligheter som med sin tid kan växa in till stora magiska blommor av din smak. Fråga dig själv vad du vill så för frön inför det nya året sätt din intention. Tillåt Väduren att stödja dig på din resa. Detta är energin utav en stark krigare och den är fullt redo för ny utveckling och nya utmaningar. Njut utav modet och elden som Väduren skickar till dig, och kom ihåg att du är värd precis allt som du vill uppleva och skapa i detta liv. Detta är en fantastisk tid för att påbörja ett nytt projekt eller en ny resa som kallat på dig. 

23 MARS – MARS I FISKARNA

Ytterligare en personlig planet som går in i Fiskarnas energi, dvs en planet som vi påverkas utav på ett personligt plan. Mars styr vår drivkraft och många skulle uppleva att den kan kännas något avslappnad eller förvirrad i Fiskarnas vatten, men detta stämmer inte helt. Huvudsakligen handlar det om att låta denna energi få bevara sitt flöde och inte försöka forma den in till en styrka som den inte bär. Då kan möjligen aggression på en ogrundad bas i stället kunna födas då denna energi inte spurtar fram, utan snarare ”go with the flow”. Fiskarna flyter intuitivt framåt genom livet på känsla och tillåter du energin till att ta sin egen unika väg framåt så kan du glatt välkomna magi in till ditt liv. Detta är en fantastisk energi för större transformationer att ta plats då den stödjer din högre visdom och syfte. Med solen i Väduren som stöd kan du med styrka ta dig an livets vackra läror.

25 MARS – FULLMÅNE I VÅGEN - MÅNFÖRMÖRKELSE

Denna fullmåne är ingen vanlig fullmåne utan en eklips och i detta fall en månförmörkelse. Detta gör att den blir tio gånger starkare än vanligt och kliver in som en ”boost” till Vädurens säsong då den landar i Vädurens motsatta tecken där allt kretsar kring balans. Då fullmånen fokuserar på att släppa taget om död/stagnerad energi så kommer den här månen främst att fokusera på obalanser kring ditt självvärde. Du vs dina relationer. Får du tillbaka den kärlek som du skickar ut? Eller hur känner du dig efter att du träffat ”den personen”? Som människor söker vi ständigt efter balans och kärlek i livet och denna fullmåne är en bra energi till att ta en närmare titt på just din personliga balans. Jag vill också framhäva här att din individuella energinivå aldrig handlar om någon annan. Det är aldrig någons fel och du har ett eget ansvar kring din energiförbrukning och hur du beskyddar dig själv ifrån andra energier, gränssättning. I Sverige landar månförmörkelsen i det 3:dje huset vilket kommer att påverka våra närmsta relationer, men också den information som vi snappat åt oss fram tills idag. Vad är din sanning här? Tillåt denna måne visa dig inre kraft och styrka och vad balans är för dig. ”If you don’t contain love for yourself, you also don’t have the love to give for others”.

 

MARS HOROSKOP

Månadens fokus för dig är…
Börja läs ut efter din Ascendent/Rising.

 
 

VÄDUREN

Väduren, under denna månad kommer det ligga mycket fokus på grupper och större sammanhang som inspirerar dig till att kliva djupare in till din spiritualitet och högre visdom. Vi attraheras till varandra utav en anledning, lika som olika speglar vi oss i allt vi möter, och just nu handlar de främst om spiritualitet för dig. Du skulle kunna uppleva att du får ny livsenergi och kanske till och med ett större uppvaknande. Det är en otrolig dörr som kommer att öppnas för dig under denna månad och du kan uppleva en push framåt på din väg

    Använd Labradorit för att ta vara på månadens energier 

 
 

 
OXEN

Oxen, under denna månad kommer ditt fokus främst att riktas emot den personen som du visar utåt till världen, men skulle också kunna lyfta den personen som du är inom din karriär. Just nu är denna energi otroligt sammansvetsad med din personliga presentation, vilket bara skapar ännu mer expansion. Du kan uppleva att du kliver in med mycket kraft just nu utifrån i din sanna energi, och detta kommer att leda till nya skiften inom din grupp utav människor. Välkomna det nya in till din sfär, och kanske omforma de äldre som längre inte gynnar ditt högre jag.

Använd Grön Månsten för att ta vara på månadens energier 

 
 

TVILLINGARNA

Tvilling, under denna månad kommer ditt fokus landa i din visdom och hur du kan dela den vidare. Du kan uppleva att du varit som en svamp den sista tiden och bara sugit åt dig all rik livskunskap, men nu är det dags för dig att bara vara och leva utifrån det som du lärt dig. Detta kommer att synas utåt och din omgivning kommer att lägga märke till den transformation som du gjort och vilja ta del utav din visdom. Du kan uppleva att din personlighet tagit ett något djupare plan där du får vara du fullt ut, alla lager.

Använd Sodalit för att ta vara på månadens energier  

 
 
KRÄFTAN

Kräftan, under denna månad kommer ditt fokus landa i något djupare investeringar och uppoffringar för att fördjupa relationen till dig själv. Vad du än tar dig an under den här perioden så kommer det att ge dig otroligt mycket ny kunskap och visdom som expanderar ditt sinne och personliga utveckling. Nya utmaningar och resor väntar på dig för att stödja dig med allt fler böcker in till ditt personliga bibliotek. Detta är en stark period för att bjuda in en ny väg in till ditt liv och du har all support som du behöver för att ta ut det mesta ut av situationen.


Använd Rosa Selenit för att ta vara på månadens energier 

 


LEJONET

Leo, under denna månad kommer ditt fokus främst landa kring dina relationer och vad du delar tillsammans med dem. Du kommer att ha en stark balans mellan hjärta och sinne här, och du kan uppleva att det finns en lättsamhet kring den riktning som du intuitivt vill gå emot. Här kan du också komma i kontakt med dina skuggsidor och hur du kan skapa högre medvetenhet kring dem. Tillåt dig själv att hitta ett naturligt flöde med din omgivning att leda dig intill den riktning där du får expandera. Detta är en fin period för dig till att skapa relationer som är i balans med din energi.

Använd Aprikos Agat för att ta vara på månadens energier 

 


JUNGFRUN

Jungfrun, under denna månad kommer ditt fokus landa främst kring din hälsa, och rutiner kan kännas viktigt för dig just nu. Detta är en väldigt fin period för dig att fokusera på din livsstil och skapa medvetenhet kring vilken omgivning och vilka människor som balanserar dig. Utifrån din personliga energi kommer du kunna se med klarhet hur din verklighet formas efter dina vardagliga val och kärleken som du ger till dig själv, såsom ringar på vattnet. Tillåt dig själv att expandera inom din visdom and släpp in den nya energin som väntar på dig.

Använd Rubin Fuchshit för att ta vara på månadens energier 

 


VÅGEN

Vågen, under denna månad kommer ditt fokus landa främst kring ditt eget kreativa uttryck och hur du kan lära dig utifrån det. Det finns mycket yta för ett nytt projekt och du kan uppleva att din inspiration har mer flöde just nu. Skapa tillit kring ditt autentiska uttryck och skapa tilliten till att det talar för sig själv utan att du nödvändigtvis behöver lyfta eller pusha det. Det finns stark potential för expansion i de du skapar just nu så låt den kreativa kraften leda dig och ge dig den energin som du behöver på din väg framåt, i vilken form den än kommer i.


Använd Karneol för att ta vara på månadens energier  

 
SKORPIONEN

Skorpionen, under denna månad kommer ditt fokus landa främst kring din bas och grundenergi. Du har all kapacitet till att gå in på djupet under denna månad och connecta med din sanna essens. Detta är en mycket transformativ energi där du har möjligheten att skala av lager efter lager och finna din sanna väg. Människor, omgivning, och upplevelser landar i ditt liv och du kan med enkelhet se vad som inte längre går hand i hand med dig. Använd denna kraft till ditt skapande, för det är här du skapar utifrån din sanna autenticitet. Njut utav nya kontakter, uppvaknanden, och pånyttfödelser.

Använd Rökkvarts för att ta vara på månadens energier  

 
SKYTTEN

Skytten, under denna månad kommer ditt fokus landa kring din kommunikation och hur de påverkar ditt vardagliga liv och skapande. Med din sanning kan du lösa upp blockeringar som håller dig ifrån det liv du vill manifestera, och med din röst kan du lösa upp den hinnan som skapar förvirring och stagnation för dig och din väg framåt. Lyssna till ditt hjärta och låt dig landa inom dig själv för integration. Du kan uppleva att det sker en inre omkonstruktion och din grundenergi formas automatiskt därefter. Här skapar du expansion för dig och din hälsa, och för att du ska finna en så stark balans i din vardag som möjligt.Använd Dumortieriten för att ta vara på månadens energier  

 


STENBOCKEN

Stenbocken, under denna månad kommer ditt fokus landa främst kring din tillåtelse till din unika ”smak”. Här har du den styrkan som du behöver för att stå sann i dina unika värderingar ”no matter what”. Du kan uppleva att din omgivning inte har någon påverkan på dig här och du agerar med styrka utifrån ditt hjärta. Du omformar med glädje och gör det som krävs för att alla dina livspelare känns stabila och balanserade. Förändringar kan ske här som du inte förväntade dig skulle ske, men det är okej. Det du skapar här är ditt unika uttryck utav dig själv utan tillåtelse från din omgivning eller någon annan.Använd Honungskalcit för att ta vara på månadens energier 

 


VATTUMANNEN

Vattumannen, under denna månad kommer ditt fokus landa kring din individuella energi och hur den påverkar ditt tempel, din kropp. Pluto har precis klivit in i ditt första hus och stora transformationer står framför dig. Detta är en tid för dig att bjuda in din inre kärlekskrigare och låta hen leda dig framåt. Du kan uppleva att din autenticitet lyser starkare just nu och du kliver närmare och närmare din kärna. Din kärna är ditt hem och när du känner dig hemma inom dig själv så känner du dig hemma vart du än är. Tillåt ditt inre hem att expandera och använd din individuella energi till att skapa rörelsen framåt.

Använd Malakit för att ta vara på månadens energier  

 


FISKARNA

Fisken, under denna månad kommer ditt fokus landa främst kring det okända och lyckan som det kommer med. Magi sker när vi vågar släppa taget om kontroll och struktur, och det är här som vår intuitiva röst hörs som allra starkast. Det är mycket rörelse inom din spirituella kropp just nu som tillåter din individuella energi till att bli allt starkare. Allt som sker i ditt liv just nu, utmanande som flödande, sker för dig och aldrig emot. Så tillåt dig själv att skapa medvetande kring din utveckling och njut utav uppgraderingen som sker i de okända. Lägg märke till de människor som kommer in till ditt liv och hur din röst upplevs alltmer grundad. 


Använd Labradorit för att ta vara på månadens energier 

 
 

Denna design och artikel är skapad utav vår magiska astrolog Amanda V. Nordin.

Amanda V. Nordin
Psychic Healer/Astrologer/Creative Artist

Amanda erbjuder både psychic & olika typer utav astrologisessioner. Hon samarbetar med ”The Spirit-world” i alla hennes sessioner och brinner för att guida dig tillbaka till din inre krigare & guide. En session hos Amanda är en transformerande resa tillbaka till ditt högre medvetande. Hon förmedlar sin energi med värme, humor, & power.

Läs hennes recensioner & boka din privata session här:
https://www.longbeachlife.se/amandaservices

Contact:

@amandavnordin
amandavnordin@gmail.com
https://www.longbeachlife.se/amanda