Månadens kristall mars - Grön Opal

Månadens kristall för mars är en kristall för dig som vill hitta tillbaka till din inre power, boosta ditt självförtroende och heala dig! Den sägs hjälpa oss att läka vårt hjärta från känslomässiga obalanser och boosta oss med lugn när det stormar runt omkring. Säg hej till the heart healing Crystal Grön Opal!  

 

Grön Opal är en relativt vanlig opal som kan variera från ljust grön till mörkt grön. Den finns på flera kontinenter och består till viss del av vatten. Därför ska du undvika att förvara den i direkt solljus då det kan torka ut och skada den. 
Den Gröna Opalen är en kristall som sägs hjälpa dig att öppna upp och connecta med ditt hjärta. Den sägs vara ett stöd och hjälpa dig att läka när du går igenom sorg, svåra känslor eller känner dig fast i en känslomässig spiral. Därför är det en perfekt kristall att använda när du gör Self Love, Self Worth eller andra ritualer där du vill boosta ditt hjärta och öppna upp för något nytt. Eftersom att den Gröna Opalen också sägs boosta oss med abundance och kraft är den en given kristall att manifestera med och använda när du vill boosta din inre power. 

Kanske känner du att du tappat din inre styrka och känner dig lite ur balans? Då är den Gröna Opalen perfekt att meditera med och använda i dina ritualer då den sägs hjälpa dig att finna din inre kraft och ditt självförtroende. Det är också en bra kristall att använda i dina relationsinventeringar eller när du känner att det är obalans i relationen med dig själv eller andra. Placera din Gröna Opal synligt så du varje dag blir påmind om att du är den viktigaste personen i ditt liv och att du är värd att må bra, alltid! 

★ AFFIRMATIONER FÖR GRÖN OPAL:

I love myself

I forgive myself

I am worthy of love

The power of love is within me

I have everything I need inside me

I am open and ready to receive love

 

FLUORITEN ÄR KRISTALLEN FÖR DIG SOM: 

..vill manifestera och boosta dig med fokus för att nå dina drömmar.

..vill släppa på blockeringar som håller dig tillbaka. 

...vill höja din vibration och skapa klarhet i ditt mind. 

3 SÄTT DU KAN ANVÄNDA DIN GRÖNA OPAL

 Placera din Gröna Opal på ditt hjärta när du mediterar för att boosta dig med healing vibes. 

★ Meditera med den när du behöver connecta med din inre power och bli påmind om vilken star du är

★ Programmera den med en affirmation som stärker dig och påminner dig varje dag om att du är värd abundance. 

 

Vad är månadens kristall? Varje månad lyfter vi på Oh La Moon en kristall som vi tycker passar lite extra bra just den här månaden och som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det kan vara en kristall som vi redan har i vårt sortiment, eller en helt ny kristall. Dessa finns endast i ett begränsat antal så att det är först till kvarn som gäller. Dras du till månadens kristall? Passa på att klicka hem den redan idag och let the magic begin!