Därför borde du göra en Mandala

Sommaren är en tid för kreativitet, soul-care och kristaller. Ett magiskt sätt att få med allt detta i ett är att bygga en Mandala. Men vad är en Mandala och varför borde du testa göra en? Det ska vi snart svara på, let the magic begin!

Vad är en Mandala?

En Mandla är en spirituell symbol som har sitt ursprung i Indien. Det är ett cirkulärt mönster som representerar cosmos och att vi alla är en del av universum. 

Hur lägger man en Mandala?

Här är det verkligen bara din kreativitet som sätter gränser. Använd samma sorters kristaller eller olika, råa former eller spetsar, trumlade eller pyramider, låt fantasin och din känsla få flöda fritt. Ett hett tips är att lägga blommor eller andra naturföremål i din Mandala för att boosta den lite extra.

Vad är skillnaden mellan en Mandala och en Crystal Grid?

En Crystal Grid lägger du på ett redan uppritat Mandalamönster och det används främst när du vill förstärka din intention. Du kan såklart också rikta och programmera din intention i en Mandala och den förstärks men man brukar generellt lägga en Mandala för att ha den framför sig vid meditation. Den hjälper oss hitta inre lugn och grundning.

Varför ska jag lägga en Mandala?

En Mandala är ett härligt och kreativt sätt att använda sina kristaller på, have fun with it! Genom att bygga en Mandala och ha den framför dig medans du mediterar eller gör en ritual kan du förstärka din connection med universum, naturen och dina egna kristaller. 

Ska du testa göra en Mandala? Tagga oss gärna på @ohlamoon.se!