Månadens Astro: Kräftans Period

Vi har gått in i den känsliga Kräftans period (22 juni - 22 juli) and it's all about the deep feelings och att unna sig själv mängder av self-care. Hur kommer ditt stjärntecken påverkas av Kräftans energier och vilken kristall behöver du ha med dig den kommande perioden? Find out here! ❥

Väduren (21 mars - 19 april)

Det krävs inte mycket för att du ska bli medveten om dina inre känslor just nu, dem pratar högt och tydligt med dig. Det är upp till dig om du väljer att lyssna och besvara dem. Soul-care för dig just nu är att ta dig an och erövra nya uppgifter och du är extra peppad och taggad på nya äventyr den här perioden. You go fire sign!

Du behöver: Den magiska Solstenen kommer fylla dig med ännu mer pepp och självförtroende, en perfekt sommarkompis!

Oxen (20 april - 20 maj)

Du njuter av rutiner och stabilitet just nu. Du behöver spendera mycket tid ute i naturen för att känna dig bekväm och grundad den kommande perioden. Du utstrålar medkänsla och trygghet och många kommer komma till dig för stöd och support men glöm inte bort att ta hand om dig själv också.

Du behöver: Unna dig lite skön self-care med vår magiska Gua Sha.

Tvillingen (21 maj - 21 juni)

Du är ett vindtecken och dina känslor rör sig lika snabbt som vinden just nu. Du kan behöva stöd från dina nära och kära för att smälta och ta in alla känslor i din kropp. Self-care för dig just nu är att skriva, genom att få ner dina inre känslor på papper kommer du enklare kunna bearbeta och jobba med dem. Använd den här perioden för att skriva av dig eller ha ett långt samtal med din bästa vän, communication is the key!

Du behöver: Vår magiska "I Feel" Ritual passar dig perfekt den här perioden. Börja eller avsluta dagen med att skriva ner exakt vad du känner.

Kräftan (22 juni - 22 juli)

Det här är din period och dina känslor runs as deep as water just nu. Du känner dig lugn och balanserad och din uppgift den här månaden är att lyssna på och följa ditt hjärta istället för att lyssna på vad ditt mind säger. Din intuition är på topp just nu och du vet alltid vad du behöver för att må bra innerst inne. Ditt hjärta är öppet och människor drar sig till dig och ditt härliga sätt! 

Du behöver: Stjärnteckenkit Kräftan, ditt alldeles egna kristallkit är perfekt för dig den här perioden. Den innehåller massa känslokristaller som jobbar tillsammans med ditt hjärta och förstärker din redan skarpa intuition.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Du är ett eldigt tecken och du måste uttrycka dina känslor för att må riktigt bra. Du känner mycket just nu och det kan ibland bli lite överväldigande, ibland kan andra till och med tycka att du är en Drama Queen! Men i sann Leo anda kommer människor flockas kring ditt roliga sätt att leva och uttrycka dig på ändå. Du känner dig glad och din uppgift den här månaden blir att försöka hitta balans i hur du uttrycker dina känslor.

Du behöver: Lepidoliten är känd för att hjälpa oss balansera våra känslor och det är exakt det du behöver just nu.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Du är av naturen en perfektionist och det här gäller såklart också när du ska ägna dig åt self-care, inget lämnas åt slumpen. Du tar ditt eget mående på högst allvar just nu både fysiskt och mentalt och du mår som bäst när saker i ditt liv är i sin ordning. Ibland när dina känslor blir lite för intensiva kan du kritisera andra och dig själv så din uppgift är att försöka hitta din inre medkänsla och satsa på massa self-love denna period.

Du behöver: Du kanske skulle testa att lägga en Crystal Grid Love för att boosta dig själv med massa self-love och vårt bästa tips till dig: låt din Crystal Grid ligga framme under hela Kräftans Period.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Du njuter av sommaren till fullo och lägger verkligen märke till allt det vackra omkring dig just nu. Du känner dig kreativ och vill skapa saker. Lägg en mandala med blommor, gör ett kristallaltare eller måla en tavla. Du kan ibland ha lite svårt att ta beslut och kan behöva landa i ditt inre lugn för att känna efter vad du verkligen vill.

Du behöver: Den lugnande Agaten kommer hjälpa dig ta beslut när saker känns jobbigt. 

Psst.. Du är som mest kreativ just nu, maxa det genom att göra en ritual där du bygger en mandala med dina kristaller och massa vackra sommarblommor. 

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Du är precis som Kräftan ett känslotecken och är van att alltid lita på din intuition och universum. Du mår som bäst när du är ensam och ägnar dig gärna åt meditation och att grubbla på dina egna frågor och funderingar under den här perioden. Du dras otroligt mycket till det spirituella och drar mer än gärna kort, utforskar olika kristaller och gör ritualer. Du vill gärna sluta dig i din egen värld men glöm inte bort att hänga med vänner och familj också då det kan ge dig energi.

Du behöver: Scolocite är en nyhet i shoppen, en kristall som ger inner peace and spiritual growth. It's a match!

Skytten (22 november-21 december)

Det bubblar i dig denna sommar, du har starka och stora känslor som du ibland har svårt att kontrollera. Du tar stor plats i sociala sammanhang och känner att du mår som bäst när du har flera bollar i luften. Att ha kul är viktigt för dig den här perioden och du ska fortsätta göra allt som du känner puts your soul on fire! 

Du behöver: Att starta varje dag med att dra ett kort ur vår Feel Good Card Deck och få en intention för dagen kan vara perfekt för dig just nu. 

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Du är otroligt plikttrogen och gillar att jobba hårt. Du är van att alltid prestera på topp och du är den anställda alla arbetsgivare drömmer om att ha. Men du kan också ibland se ner på andra för att dem inte har samma tuffa arbetsmoral som du har men din uppgift den här perioden blir att istället se upp till dessa människor. Det är dags att du varvar ner, släpper all press och njuter av frukterna av ditt hårda arbete!

Du behöver: Vår self-care kristall Blåkvarts kommer hjälpa dig koppla av och varva ner, du förtjänar det.

Vattumannen (20 januari-18 februari)

Du bjuder folk på utmanande konversationer och andra ser dig som spännande och excentrisk. Ibland får du höra att du är känslokall men det är fel, du har djupa känslor, du bara bearbetar och uttrycker dina på ett annorlunda sätt. Actions speaks louder than words är ditt mantra den här perioden och du ställer alltid upp för alla andra, därför är det otroligt viktigt att du försöker hitta ensamtid där du hjälper och ser efter dig själv i första hand också.

Du behöver: En Ny Jadeplatta kan hjälpa dig skapa balans mellan dina känslor att alltid vilja ställa upp för andra och att ta dig tiden för dig själv som är nödvändig för att du ska må bra.

Fisken (19 februari - 20 mars)

Du känner väldigt mycket just nu och ibland är det inte ens dina egna känslor du känner. Du försöker alltid finnas där med stöd och råd till dina nära och kära och ibland adopterar du andras känslor över till dig själv. Din uppgift den här månaden blir att försöka varva ner och släppa alla känslor inom dig några minuter med hjälp av meditation. Du älskar att heala både dig själv och andra och just nu kan det vara extra fint att dela den kunskapen med andra omkring dig.

Du behöver: Vårt e-program Meditation för Nybörjare med sju unika meditationer passar dig perfekt den här perioden. 

Följ oss på @ohlamoon.se för mer magi i vardagen!  ❥