Därför borde en Jade Roller vara en del av din hudvårdsrutin

Vad är en Jade roller? Hur använder man den? Och vad är den bra för? Frågorna är många men lugn, bara lugn, vi reder ut dem.  

Vad är en Jade roller? 

En Jade Roller är ett ansiktsverktyg tillverkat av naturlig kristall. Den är utformad för att släta ut rynkor, öka cirkulation och minska puffighet i ansiktet. Jade Rollern är lugnande för huden, hjälper blodcirkulationen och sägs kunna eliminera toxiner vid regelbunden användning. 

Hur använder jag min Jade Roller?  

Jade Rollern är ett underbart verktyg att använda i sin hudvårdsrutin och ger verkligen en lyxig hemma-spakänsla. 

★ Börja med att rengöra huden med din rengöringsrutin. Man vill ha ett rent ansikte innan man börjar rolla :) 

★ Applicera din kräm eller serum på din hud (detta steg är valfritt, det går utmärkt att rolla utan produkter också). 

★ Dra din Jade Roller över ansiktet med ett jämt tryck. Starta vid hakan och rulla längs käklinjen upp till örat. Du ska rulla från mitten av ansiktet och ut åt sidorna för få igång cirkulationen i huden på bästa sätt. Fortsätt att rulla resten av ansiktet på samma sätt. 

★ Har du mörka ringar och puffighet under ögonen kan du fokusera lite extra på dessa ställen och använda den lilla rollern på ena sidan som anpassad för just ögonen. Den är helt klart vår bästa vän alla måndagsmornar!  

★ När du rullar klart kan du enkelt tvätta av din Jade Roller med lite rengöring och vatten och låta den torka innan nästa användning 

 Spelar det någon roll vilken kristall min Jade Roller är gjord av? 

I grund och botten fyller din Jade Roller samma funktion oavsett vilken kristall den är gjord av. Men dom olika kristallerna besitter olika egenskaper som kan vara kul att prova på. Psst.. detta är vårat sortiment av Jade Rollers. 

Jade – En balanserande sten som kan hjälpa till att balansera huden 

Rosenkvarts - När du vill ge din hud lite mer self love 

Avnturin - Sägs ha en förnyande effekt 

Finns det några medicinska fördelar med min Jade Roller? 

Jade Rollers har funnits i tusentals år, till en början var den i händerna på kinesiska kejsare som använde dem för att rulla ut negativ energi. Riktigt så använder vi inte vår Jade Roller idag men det finns flera olika belägg för att dem kan lindra huvudvärk och släppa på spänningar i käkpartiet. Placera din Jade Roller i ett kylskåp så den blir nerkyld innan du använder denrulla den över din panna, käkben och dina tinningar för smärtlindring/spänningsreducering. Så skön känsla, du måste prova! 

Fungerar det verkligen?  

Om en Jade Roller bidrar till en slätare hud med mer lyster eller inte är individuellt men studier har visat att cirkulationen i huden ökar vid regelbunden användning. Det vi också vet är att otroligt många prisar dessa verktyg, Kim Kardashian och Miranda Kerr är bara av några av alla kändisar som gått ut med sina positiva upplevelser efter att de börjat rulla ansiktet med kristallverktyget. Vi på Oh La Moon älskar den och vi säger bara, prova själv! Den ger en otroligt skön och lyxig känsla och oavsett om den uppfyller alla dina önskningar eller inte så är det absolut värsta som kan hända att du får en avslappnande ansiktsmassage varje gång du applicerar din hudkräm och värre saker har ju hänt, eller hur?  

Har du testat Jade Roller ännu? Kommentera gärna och glöm inte att följa oss på vår instagram @ohlamoon.se ♥