Josefin Dahlberg: "För mig är Self Love grunden till allt"

Oh La Moons grundare Josefin Dahlberg berättar med sina egna ord vad Self Love är för henne, hur hon har gått från att hata sig själv till att älska sig själv, och om hennes morgonrutin som är det viktigaste hon har.

"För mig är Self Love grunden till allt. Jag vet att om jag älskar mig själv så kommer jag inte gå med på att leva ett liv som inte känns rätt i hjärtat. Jag kommer inte stanna i en destruktiv eller kärlekslös relation, jag kommer inte vara kvar på en jobbig arbetsplats, jag kommer inte umgås med personer som trycker ner mig. När jag älskar mig själv vet jag att jag förtjänar bättre."

Du kanske också gillar: Your Way To A Magic day - Din morgonrutin för mer magi i livet 

"Min morgonrutin är det viktigaste jag har"
Jag har de senaste tio åren gått från att hata mig själv till att älska mig själv. Från att trycka ner mig själv varje dag till att hylla mig själv. Från att befinna mig i otroligt skadande förhållanden och beteenden till att omge mig med kärleksfulla personer. och skapat fina vanor. Men det har inte kommit gratis, jag har jobbat med mig själv varje dag under dessa år men det händer fortfarande att jag kan ha en dålig dag då jag är hård mot mig själv. Det grundar sig oftast i att jag glömt bort mig själv. Därför är min morgonrutin det viktigaste jag har. Det är min stund då jag känner in hos mig själv, landar i min känsla och ger mig själv ett löfte för dagen. 

Under min morgonrutin mediterar jag, just nu mediterar jag med min Rosa Selenit som jag använt mig mycket av den här sommaren. Jag känner in mitt hjärta genom att lägga händerna på hjärtat och tar ett gäng långa och djupa andetag för att verkligen landa i stunden och i mig själv. Jag skriver tacksamhetslista, sätter intention för dagen och programmerar mina kristaller.

Josefins favoritkristaller för Self Love
Rosa Selenit, Rosa KalcitRosenkvarts i massor (jag har dem överallt hemma, hehe) Rodokrosit och Angel Aura.

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se