Self Love-kristallen du behöver för att stärka kärleken till dig själv

Vi har alla olika sätt att älska oss själva på. Kanske föredrar du att ta ett varmt bad, köra ett hårt träningspass eller att hänga med dina vänner när du vill ta hand om dig själv lite extra. Vi har listat sju olika Self Love personligheter och kristallerna som matchar dem. Vilken Self Lover är du?

Ledaren - Du är en riktig lejoninna som känner att självkärlek för dig är kontroll, självständighet och inre styrka. Self Power och Self Love går hand i hand för dig och du njuter som mest när du känner dig tillfreds med dina prestationer. 
❥ Din kristall: Rubin Fuchsit är en riktig powerkristall som uppmanar dig att vara in charge över ditt eget liv. Rubinen sägs stärka din inre powerwoman. 

Lyckobringaren - Lycka och Self Love sitter ihop för dig. Du känner dig som mest kärleksfull mot dig själv när du får dina vänner eller familj att le och må bra. Du tycker om att ge av dig själv och älskar att få andra att le.
 Din kristall: Angel Aura är en väldigt exklusiv och lekfull kristall som sprider glädje och positivitet i vardagen. Låt Angel Auran bli din nya bästa vän för att sprida extra glädje till både dig själv och andra. 

Förändraren - Du mår som bäst när förändringens vindar blåser. Du älskar att unna dig nya frisyrer och tycker om att testa nya saker. Varje vecka med nya möjligheter är Self Love för dig.
❥ Din kristall: Månsten Peach är en kristall som uppmanar dig att vara snäll och tacksam gentemot dig själv och din kropp. Den hjälper dig att släppa tankar om vad andra tycker och tänker om dig och vill att du ska stråla som den stjärna du är.  

Du kanske också vill läsa: "Världens vackraste kristall (och varför den är så exklusiv)"

Ompysslaren - Self Love för är när du pysslar om dig själv och ditt yttre lite extra. Du älskar långa bad, en avkopplande massage eller ett härligt träningspass. Då mår du alltid som bäst.
 Din kristall: Blåkvarts är en riktig Self Care-kristall som boostar ditt välmående och din relation till dig själv. Den är otroligt lugnande och är fin att meditera med.

 Investeraren - Du gillar att investera i dig själv. Att investera i dina hobbies och köpa små gåvor till dig själv står högt upp på din prioriteringslista och du mår som bäst när du unnar dig själv härliga saker.
 Din kristall: Citrinen är en riktig Self Power-kristall som attraherar framgång och lycka. Den kommer peppa dig och boosta din vardag lite extra bara genom sin närvaro.  

Uppmärksammaren - Du vet vad du behöver för att må bra och levererar gärna det till dig själv. Du känner in vilka behov du har och ger dig själv tid för att fylla dem.
 Din kristall: Rosa Kalcit är Self Love-kristallen nr.1 och kommer se till att ditt fokus är att boosta dig själv så att du alltid kan vara den bästa versionen av dig själv. 

Självpepparen - Du gillar att ge dig själv komplimanger och peppa dig själv. Du är din egen största cheerleader och positiva pepp-talk i spegeln är din grej.
❥ Din kristall: Rosenkvarts är kärlekens kristall. Den kommer boosta affirmationerna du säger till dig själv med massa ovillkorlig kärlek. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se