Världens vackraste kristall (och varför den är så exklusiv)

Många påstår att Angel Auran är världens vackraste kristall och vi håller med. Denna exklusiva kristall peppar oss alltid med sitt regnbågsskimmer och hjälper oss att se livet från den ljusa sidan. Att denna ljuvliga kristall kallas för “the mood lifter” är lätt att förstå, nu ska vi förklara varför!

Chakra: Samtliga, men jobbar främst med halschakrat
Element: Vind
✶ Stjärntecken: Vädur

Angel Aurans egenskaper
Angel Auran är från början en Bergskristall. Den stora hemligheten bakom den här kristallens magiska skimmer är att den exponerats för ånga i extremt hög temperatur. Ångan består av silver, platina och guld, WOW! Hur den exakta processen går till för att få fram den magiska Angel Auran är det bara ett fåtal personer i världen som vet och det är därför denna kristall klassas som otroligt exklusiv. 

Angel Auran kallas också för “the mood lifter” och bara genom att titta på denna magiska kristall förstår vi varför. Den är känd för att stimulera livsglädjen och hjälper oss att se livet genom ett filter av regnbågens alla nyanser. Den hjälper oss även släppa tankar som inte gynnar oss längre så vi kan fokusera mer på oss själva och att följa våra drömmar. Förutom att sprida glädje, självkärlek och acceptans renar Angel Auran också alla våra chakran och är en fantastisk kristall att meditera med.

Hur vi använder vår Angel Aura
Ni vet den sprudlande känslan man få när man får syn på en regnbåge? Att ha en Angel Aura i väskan är som att alltid bära med sig sin alldeles egna regnbåge som man kan ta upp och glädjas åt precis när man vill. Vi bär med oss vår Angel Aura överallt för att ständigt påminna oss om att lycka, självkärlek och positivitet är ett mycket attraktivt personlighetsdrag.

Vi älskar också att meditera med vår Angel Aura, den jobbar med alla våra chakran samtidigt och har en väldigt renande och upplyftande effekt.

Vilken form ska jag ha på min Angel Aura?
Om du precis som vi vill ha mer magi i vardagen spelar det inte så stor roll om du har en Trumlad Angel Aura eller en Angel Aura Spets, båda två är perfekta att ha med sig i väskan.

Om du vill meditera med din Angel Aura så föredrar vissa att använda den trumlade formen för att den oftast kan vara mer bekväm att hålla i. Men om du föredrar att meditera med en Angel Aura Spets istället så går det såklart lika bra. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se