Self Love Date Night - Så boostar du kärleken till dig själv under en kväll

Sätt upp håret i en tofs, ta på dig dina mysigaste kläder och beställ hem eller laga din favoritmat. Det är nämligen dags att ha en riktig helkväll med personen som faktiskt är viktigast i ditt liv, nämligen DU. Här kommer våra bästa tips för hur du skapar en Self Love Date Night för att boosta kärleken till dig själv på bara en kväll. 

Du behöver:
 Ett safe space där du kan vara ostörd en stund 
❥ Myskläder 
 En Salviabunt eller annan valfri rökelse
 Papper och penna 
 
En kristall som du vill ladda med en Self Love-intention 
 En härlig playlist med dina favoritlåtar

Den här kvällen handlar om DIG, så börja med att hitta ett safe space där du kan vara ostörd en stund. Ta sedan på dig dina mysigaste och bekvämaste kläder. Om du vill kan du börja din Self Love Date Night med en härlig ansiktsmask eller något annat för att komma ner i varv lite. Om du har en Salviabunt kan det kännas fint att rena energin i rummet för att få bort negativa energier och istället fylla på med ny positiv energi. Glöm inte att öppna ett fönster så att den negativa energin har någonstans att ta vägen. 

Tänd sedan några ljus, fluffa upp lite kuddar och starta en härlig spellista med din favoritmusik. Det är dags för en liten Self Love Ritual. 

Ta fram penna och papper och din favorit Self Love-kristall, kanske en Rosenkvarts, Rosa Kalcit, Angel Aura eller Månsten PeachTa några djupa andetag och svara sedan på dessa frågor:

❥ 
Vad får mig att må bra? 
 
Vad älskar jag med mig själv? 
 
Vilka tre egenskaper hos mig själv är jag mest nöjd med? 
 
Vad är jag tacksam för idag? 

När du är klar, slut ögonen och ta upp din kristall i handen. Ta några djupa andetag och känn tacksamhet för att just du är du. Det finns ingen annan som du och det är det som är så fantastiskt. Var tacksam för den du är 

När du är klar kan du placera kristallen och ditt papper tillsammans på ett ställe där du ser dem ofta så att du hela tiden kan påminnas om svaren du precis skrivit ner. Bär gärna med dig kristallen i väskan eller fickan för att boostas av dess egenskaper.

Avsluta sedan din Self Love Date Night med att göra precis det du känner för. Ät din favoritmat, kolla på en romantisk komedi, läs en bok eller ta en promenad. Det är helt upp till dig! Glöm inte att tacka dig själv för att du tog dig tid till att boosta dig själv lite extra den här kvällen. Remember, Self Love Is The Key!

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se 

1 comment

Min kille gjorde slut med mig från ingenstans efter en tid med mycket kärlek och passion till varandra. Jag fick upp kristaller i mitt huvud och kom in på den här sidan. Jag beställde en rosa kalcit, en citrin och sen en kunzit från en annan sida som jag hörde skulle passa för hjärtesorg. Kalciten var till för att säga till mig själv att jag duger som jag är och att jag inte ska behöva anpassa mig till någon jag inte är för att bli älskad. Kunziten skulle laga mitt hjärta och öppna upp för villkorslös kärlek, och få mig att lyssna till mitt hjärta. Och citrinen skulle få bort negativa tankar, få mig att bli glad. Tre veckor efter uppbrottet kände jag mig helad. Det är helt otroligt så man kan inte tro på det… jag känner ingen sorg, jag känner mig mer älskad av mig själv än någonsin och jag känner mig taggad på livet! Tack för att ni gör detta! Det inspirerar enormt och jag har fört vidare mina insikter om kristaller och er sida till behövande i min omgivning <3

M December 12, 2019

Kommentera

All comments are moderated before being published