5 saker att göra på söndagar för att ladda upp inför en ny magisk vecka

Yay, it’s Sunday! Söndagar är vår favoritdag och en perfekt dag för lite extra Self Care. I den här artikeln delar vi med oss av fem saker vi älskar att göra för att knyta ihop veckan som varit och boosta oss själva med ny härlig energi inför veckan som kommer.

1. Ät en boostande frukost
Vi gillar att börja våra söndagar med en extra härlig och boostande frukost. En smoothie bowl, frukt, kaffe eller te dukas upp och avnjuts i lugn och ro. Gärna i sällskap av en härlig bok eller inspirerande artikel *hint hint*.

2. Reflektera över veckan som varit
När vi har ätit frukost är det dags att göra vår morgonrutin. Vi skriver tacksamhetslistor eller gör vårt morgonprogram Your Way To a Magic Day för att reflektera över veckan som varit. Vi avslutar sedan morgonrutinen med en härlig meditation. Vi älskar att meditera med kristaller och burkar ta fram dem vi känner att vi behöver boostas av lite extra inför veckan som kommer. Känner du tex att den här veckan har varit stressig och att du behöver lugn inför veckan som kommer? Då kan det kännas fint att ha en Ametist eller en Selenit Touchstone nära dig under meditationen. 

3. Get things moving
Efter vår morgonmeditation älskar vi att röra på oss. Vi går gärna på ett yogapass för att sträcka ut våra kroppar ordentligt eller så tar vi en promenad med peppig musik eller en inspirerande podd i öronen.

4. Self Care Sunday
När vi kommer hem igen är det dags för lite self care. Våra Jade Rollers åker fram och vi unnar oss gärna en hårinpackning, en ansiktsmask, lite nagellack eller något annat som känns härligt och avkopplande.

5. Rena energin i hemmet
När vi är rena och fräscha på utsidan kan det vara skönt att göra rent och fräscht i hemmet också. Vi öppnar upp våra fönster och renar våra hem med en Salviabunt, ut med all negativ energi! Det är dags att starta upp den nya veckan med en ren energi som vi kan fylla med massa härligheter.

Resten av dagen går i ett lugnt tempo, vi läser kanske en bok, lyssnar på en podcast eller umgås med vänner. Vi försöker känna in vad vi behöver just denna söndag för att fylla på med energi och boosta oss själva lite extra. Hoppas att du känner dig lika peppad inför den nya veckan som vi gör. Ny vecka, nya möjligheter, let’s shine!