5 powerkristaller att boosta hösten med

Hösten är här och för många innebär det en förändring eller en nystart. Vi fullkomligt älskar den här tiden på året och med dessa kraftfulla kristaller vid vår sida känner vi oss taggade på att göra den här hösten till den bästa någonsin. Är ni med oss? Bra, nu kör vi! På bilden: Rökkvartsspets, Golden Healer, Aragonit, Angel Aura och Tigeröga

★ Behöver du bli av med energitjuvar?
Rökkvartsen är känd för att stöta bort alla typer av negativa energier, bland annat de ökända energitjuvarna. Ha med dig din Rökkvarts i fickan eller placera den i hallen för att försäkra dig om att ingen negativ energi följer med dig hem. Denna härliga kristall hjälper dig också släppa tankar och känslor som handlar och hat, ilska och hämnd.

★ Behöver du hjälp med att reducera stress och ångest?
Golden Healer är en av våra all time favourites och redan på namnet hör man att den här kristallen är magisk. Den healar oss och balanserar både sinne och själ. När du känner dig stressad kan du ta fram din Golden Healer och hålla den i handen för att låta dess lugnande vibes boosta dig. Denna sten är verkligen som en stor kram för en stressad själ.

Psst.. Om du vill meditera med denna underbara kristall kan vi rekommendera vår Golden Healer Touchstone, som är perfekt att hålla i handen.

★ Behöver du balans och självutveckling?
Aragoniten har både positiva och balanserande egenskaper, wow! En riktigt vinnande kombo om du frågar oss. Om du känner att du påverkas mycket av inre känslostormar är denna kristall din nya bästa vän. När du känner att du börjar bli överväldigad av olika känslor kan du plocka fram din Aragonit och hålla den i handen. Den absorberar dina känslor och omvandlar dem istället till positiva energier som den sedan strålar ut via alla sina små “armar”.

★ Behöver du mer lekfullhet och mindre måsten i ditt liv?
Säg hej till den skimrande Angel Auran, med sina olika skiftningar i regnbågens alla färger kallas denna underbara kristall för “the mood lifter” och vi förstår verkligen varför. Den här kristallen bidrar till att du ser världen genom ett barns lekfulla ögon. Angel Auran hjälper dig att släppa på alla måsten som finns i ditt liv som inte längre gynnar dig. Let it go and let the magic begin tillsammans med den här magiska kristallen!

★ Behöver du modet att våga gå utanför din comfort zone?
Är du peppad på att ta tag i din dröm den här hösten? Ja! Tigerögat peppar dig så att du vågar gå utanför din comfort zone och ger dig modet du behöver för att uppfylla din dröm. Den perfekta power-kristallen att bära med sig i väskan. 

Psst! Följ oss på Instagram för mer magi i vardagen @ohlamoon.se