Fullmåne i Tvillingen 30/11-20

Happy Full Moon! Nästa Fullmåne inträffar måndagen den 30/11 i den nyfikna Tvillingens tecken. Vi kommer bjudas på energier som kommer få oss att göra oss av med saker som inte längre gynnar oss så vi istället kan fokusera på vår personliga utveckling. Let the magic begin! ⬤ 

Tvillingen älskar att lära sig nya saker och är känd för att vara kvick både i sitt mind och i sin energi. Ibland kan dessa energier nästan kännas lite kaotiska då de pushar oss till att take action på känslor som vi ibland inte hinner tänka igenom. Det här är för att Tvillingen alltid litar på sin intuition och inte gillar att övertänka saker. Otroligt nog så är det oftast i just den här förvirringen av snabba och "oplanerade" beslut vi tar via vår intuition som vi lär oss och utvecklas som mest. Ibland när vi tar snabba beslut via vår intuition hamnar vi långt utanför vår comfort zone och det är HÄR MAGIN HÄNDER!

Vid den här Fullmåne kommer Tvillingens energier ladda på oss med massa härlig energi som pushar oss till att take action och kommer göra oss extra nyfikna på hur vi kan få tag på fler verktyg till vår verktygslåda av self growth. Den här Fullmånen är det dags att lägga fokus på din självutveckling! Dels för att kickstarta Skyttens actionfyllda period, som handlar om att följa sina drömmar och ha kul, men också för att ta reda på vad du kan släppa taget om just nu för att vara den bästa versionen av dig själv. 

Fullmåneritual

1. Sätt dig i ett safe space där du kan slappna av och vara själv ett tag. Rena ditt space, din egen energi och dina kristaller med Salvia. Plocka fram ditt Full Moon Ritual Kit om du vill boosta dig själv och din ritual lite extra med Månens energier.

2. Ta ett tag och reflektera över dessa frågor. Du kan välja om du villl skriva upp dem på ett papper eller om du bara vill tänka på dem i ditt huvud.

⋆ Vad behöver jag bjuda in i mitt liv för att utvecklas och nå min fulla potential?
⋆ Vilka verktyg behöver jag fylla på med för att underlätta min personliga utveckling? (Ett inspirerande quote, en vision board, en lärorik bok osv)
⋆ Vad behöver jag släppa taget om just nu för att gå vidare och bli den bästa versionen av mig själv?

3. Välj ut en eller flera kristaller som matchar den här Fullmånens energier som handlar om self growth och lägg dem i en rad framför dig. Ta upp kristallerna i din hand och programmera dem, en och en, med dina intentioner. 

Intentioner som passar denna Fullmåne:

⋆ "Jag är redo att bli mitt bästa jag."
⋆ "Jag är redo att öppna upp mitt mind för nya intryck."
⋆ "Jag tar min personliga utveckling på allvar."
⋆ "Jag är redo att släppa taget om blockeringar som inte gynnar min self growth."

Kristaller som passar denna Fullmåne

Dalmatin, Clear Quartz, Zebra Jesper, Grön Aventurin, Aqua AuraOrange Aventurin och Howlit

4. Avsluta din ritual med att tacka dig själv, Fullmånen och dina kristaller för den här stunden. Har du skrivit av dig dina tankar och känslor på en lista kan du elda upp den i ett eldfast kärl eller slänga den i soporna för att släppa taget om det du känner blockerar dig. Har du inte skrivit ner det på ett papper kan du bara föreställa dig hur du släpper iväg känslorna och tankarna till Fullmånen som tar med sig dem bort när den förminskar sig själv och gör sig redo för nästa månvarv.

Psst.. Lämna gärna dina kristaller på fönsterbrädan under natten för att låta dem renas av månljuset.

5. Hurra, du har nu gjort en Fullmåneritual där du boostat dig själv med Tvillingens energier. Bär med dig kristallerna du programmerade under den kommande perioden eller sov med dem under kudden för att påminna dig om att din egna personliga utveckling sätter tonen för ditt drömliv. The sky's the limit!

GLÖM INTE FÖLJA OSS PÅ @OHLAMOON.SE FÖR MER MAGI I VARDAGEN! ⬤