"Jag startade Oh la moon efter att jag hade varit i LA där jag blev helt kär i kristaller"

Säg hej till Josefin - Oh La Moons ägare och grundare. I den här artikeln berättar Josefin varför hon startade Oh La Moon, vilka kristaller som är hennes favoriter och vad hon har hemma på sitt kristallaltare för att sprida good vibes ★

Vad är din roll på Oh La Moon?
Jag är grundare och ägare av Oh la moon. Jag startade Oh la moon efter att jag hade varit i LA där jag blev helt kär i kristaller. Min vision var att skapa en härlig och inspirerande kristallbutik här hemma fast med samma härliga LA-vibe! Idag jobbar jag mest övergripande med att guida alla anställda på Oh la moon med att styra vårt varumärke i rätt riktning, utveckla nya produkter och såklart ta hand om allt admin som tillkommer som egenföretagare. 

Hur använder du dina kristaller?
Jag använder dem under min morgonritual, när jag mediterar och så har jag alltid med mig några kristaller i väskan. Och såklart har jag dem hemma, du hittar kristaller i alla rum! Dels för att de är världens finaste inredningsdetalj men också för att de sprider härliga vibes i hemmet. I sovrummet har jag Rosenkvarts, Ametist och Blå Kalcit. I vardagsrummet har jag ett stort Ametistkluster, Pink Amethyst, Celestin och Agatskivor för att nämna några :)
Vad har du på ditt kristallaltare hemma?
Jag har en del av min kristallsamling (främst mina trumlade kristaller), min Feel Good Card Deck, Eteriska Oljor, doftljus, anteckningsbok och boken "En kurs i mirakel" som jag försöker läsa lite ur varje morgon. Jag ÄLSKAR att ha mycket grejer framme där jag gör mina ritualer för de hjälper mig att komma i rätt stämning och de inspirerar mig till att få till mina ritualer. 

Berätta om en ritual som du gillar att göra med dina kristaller
Jag älskar att meditera med mina kristaller! När jag började meditera för många år sen hade jag svårt att sitta still och tog hjälp av kristallerna (det var så min connection med kristaller började). Jag brukar hålla en kristall i varje hand eller placera dem på min kropp när jag ska meditera och de hjälper mig att behålla lugnet och att grunda mig. Mina favoritkristaller att meditera med är: Selenit, Golden Healer, Rosa Kalcit eller Clear Quartz
Vilken är din favoritkristall just nu?
Just nu dras jag så mycket till Selenit, både vit och rosa. Jag använder dem nästan vid varje meditation och vill ha dem framme, helst överallt hehe.. En annan kristall som jag aldrig tröttnar på är Grön Kalcit som står för att "Dream Big" och våga följa sina drömmar vilket är mitt motto i livet!

Vill du lära känna Josefin ännu bättre? Följ henne på Instagram här!